Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Postoji dobar razlog zašto su neutralne nijanse među omiljenim mnogih devojaka. Prvo, ne možeš pogrešiti sa neutralnom paletom boja. Od svih, ovi tonovi su najjednostavniji zakombinovanje i usklađivanje. Neutralne nijanse kao što su bež, slonova kost, kamel nijansa, crna, siva i nijanse bele deluju kao da zapravo nemaju boju, te se izuzetno lako kombinuju sa gotovo bilo kojom drugom bojom.

Neutralne nijanse dakle, predstavljaju “kičmu” tvog garderobera. Mogu ti pomoći kada želiš da večernji autfit učiniš pogodnim za dnevnu varijantu. Takođe, moguće je i ceo autfit “izgraditi” ovim nijansama, a dodatni plus je svakako i činjenica da ove boje na svima izgledaju dobro, te tokom onih dana kada nemaš vremena da previše razmišljaš o svom autfitu sa komadima neutralnih nijansi niko neće primetiti tvoj nedostatak inspiracije.

U nastavku ti otkrivamo čak četiri #styleinspo predloga + kako da kombinuješ neutralne komade, zajedno sa Ninom Janković!

IMPERIAL 5 Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

#MustHave: Sivi oversized kardigan!

Dodaj teksturu i “začini svoj” autfit, tako što ćeš izabrati oversized kardigan u neutralnoj nijansi poput sive. Osim toga, kardigan je idealan izbor jer se lako uklapa uz tvoju omiljenu haljinu koju tako možeš nositi i tokom jesenjih dana.

Ovim slojevitim lookom, postići ćeš cool chic boho efekat!

IMPERIAL 3 Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama IMPERIAL 4 Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Iskopiraj Ninin autfit:
Kardigan IMPERIAL, haljina IMPERIAL , čizme  DIXIE. Ninin autfit možeš nabaviti u butiku VidiVidi u Beogradu, kao i u butiku Studio iz Užica.

IMPERIAL 12 Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

#MustTry: Animal print

Da animal print je svuda! Svuda! Prosto rečeno, ova jesen ide uz animal print, kao što leto ide uz bikini! Za onde devojke koje nisu toliki fan ovog trenda ili ne znaju kako da ga ponesu, rešenje je vrlo jednostavno: animal print uz neutralne nijanse, naravno!

Radi se o kombinaciji sa kojom ne možeš da pogrešiš! Dovoljno je da izabereš jedan komad animal printa, dok ostale komade autfita biraj u neutralnim bojama poput crne i bež.

IMPERIAL 1 Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama IMPERIAL 2 Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Iskopiraj Ninin autfit:
Ninin autfit možeš nabaviti u butiku VidiVidi u Beogradu, kao i u butiku Studio iz Užica.

Editors choice