KAKO DA OTKRIJETE
ZAVODNICU U SEBI
OVOG DANA
ZALJUBLJENIH

Svaka od nas žena uživa u ulozi zavodnice, koja je neodoljiva svom partneru, ali i koja zrači ženstvenom energijom pri svakom svom koraku i toga je svesna. Naša jedinstvena energija potiče od našeg stava, od saznanja da smo žene svog života, i da možemo učiniti da se pogledi okreću za nama u svakoj prostoriji u koju uđemo. Ono što nas prati kroz blještave noći i što oko naših koraka stvara autentičnu i nezaboravnu atmosferu je i miris koji ostaje za nama – i koji ostaje nezaboravan u čulima svih koji nas okružuju. Zato, svim onim zavodnicama, koje uživaju u svojoj neponovljivoj energiji, predstavljamo parfem koji će u njima, ali i u njihovim partnerima, izazvati ljubav na prvi miris.

U pitanju je Black Opium – neodoljivi parfem Brenda YSL, koji će vas opčiniti svojim mirisnim notama, ali i urbanim novim dizajnom bočice.

Ove godine, Dan zaljubljenih proslavljamo u novom duhu, uz originalnu parfemsku vodu Black Opium, sa bočicom iz ograničene kolekcionarske serije, koja simbolizuje, ne samo romantičnu ljubav, već i ljubav prema sebi. Ljubavna veza za kojom žudi žena koja će voleti parfem Black Opium jeste upravo ona sa sopstvenim mirisom, koja je veza kao nijedna pre. Spojem žene sa Black Opium parfemom izaziva se ona prava, iskrena i neporeciva hemijska reakcija - koje se nikada nećete zasititi. Black Opium miris čini da intenzivnije osećate konekciju sa samom sobom, a kada ste u svom najboljem izdanju, postajete neodoljivi i drugima, koji bivaju kao magnetom privučeni vašoj autentičnosti.

Ova kolekcionarska bočica, modernija je nego ikada pre i naprosto je očaravajuća – opčiniće vas svojim promišljenim dizajnom. Sjajna, svima poznata crna bočica, sada je ukrašena blistavim srebrnim zebrastim prugama, dok dve crne pruge predstavljaju vrhunac senzualnosti. Crne i srebrne šljokice kojima su pruge ukrašene, jednostavno plene pogled, i privlače vas da ovu bočicu uvek držite uz sebe.

Blistava srca koja čine zebraste pruge, simbol su modne kuće YSL već decenijama, a predstavljaju strast, bez koje život nema smisla živeti. Slavne, jarke boje modne kuće Yves Saint Laurent prisutne su u vizuelnom predstavljanju Black Opium mirisa, a preklapaju se i susreću – poput zagrljaja ljubavnika.

Ova kolekcionarska bočica, modernija je nego ikada pre i naprosto je očaravajuća – opčiniće vas svojim promišljenim dizajnom. Sjajna, svima poznata crna bočica, sada je ukrašena blistavim srebrnim zebrastim prugama, dok dve crne pruge predstavljaju vrhunac senzualnosti. Crne i srebrne šljokice kojima su pruge ukrašene, jednostavno plene pogled, i privlače vas da ovu bočicu uvek držite uz sebe.Blistava srca koja čine zebraste pruge, simbol su modne kuće YSL već decenijama, a predstavljaju strast, bez koje život nema smisla živeti. Slavne, jarke boje modne kuće Yves Saint Laurent prisutne su u vizuelnom predstavljanju Black Opium mirisa, a preklapaju se i susreću – poput zagrljaja ljubavnika.

Bočica Black Opium parfema je divlja, autentična i zavodljiva – kao i devojka koja će ovaj parfem nositi na sebi. Jednom kada vas privuče, postajete zavisni od njene moći, a Dan zaljubljenih uz Black Opium parfem je iskustvo koje ne želite da propustite.

Budite spremni da se iznova zaljubite u svog partnera, sebe, i originalni miris Black Opium parfema u novom ruhu. Black Opium će istaći vašu strastvenu i neobuzdanu stranu, prema kojoj niko neće ostati ravnodušan.

Bočica Black Opium parfema je divlja, autentična i zavodljiva – kao i devojka koja će ovaj parfem nositi na sebi. Jednom kada vas privuče, postajete zavisni od njene moći, a Dan zaljubljenih uz Black Opium parfem je iskustvo koje ne želite da propustite. Budite spremni da se iznova zaljubite u svog partnera, sebe, i originalni miris Black Opium parfema u novom ruhu. Black Opium će istaći vašu strastvenu i neobuzdanu stranu, prema kojoj niko neće ostati ravnodušan.

Unutar bočice Black Opium mirisa nalazi se originalna, čuvena parfemska voda: iskrena, nametljiva, esencijalna voda koja izaziva zavisnost, jer jednom kada je probate, ničim drugim nećete moći da je zamenite. Black Opium je fuzija uzbudljive energije gorke crne kafe i sasvim suprotne, nametljive ženstvenosti belog cveća i vanile, koje pružaju osećaj ošamućenosti i naprosto vas - opijaju. Nota zrna kafe snažno će vas uzbuditi isprva, dok će miris Black Opiuma potom postati nježniji i ženstveniji, usled belih cvetova arapskog jasmina. Zatim će vas njegove note narandžinih cvetova zavesti, vanila će vas privući, a drvene note čedra i pačulija zaokružiće ovaj miris i dati vam osećaj misteriozne elegantnosti.

Black Opium je jedinstven, kontrastan, senzualan i neodoljiv susret tame i svetlosti, koji nas asocira na uzbudljive tajne sastanke, one zabranjene romanse i ljubavi kojoj se uvek vraćamo. On je savršeno ogledalo naših strasti i nas samih – i prikazuje našu nežnu, ali i našu divlju i neobuzdanu stranu koju možda krijemo od sveta. Originalna parfemska voda Black Opium nezamenjiv je miris za vrelu noć koju ćete nakon Dana zaljubljenih provesti sa partnerom, a učiniće vas hrabrom, senzualnom i zavodljivom.

Vi nećete odoleti Black Opium mirisu – a vama
neće odoleti niko.