Pastelne boje su se vratile na velika vrata i ponovo postale apsolutni hit u svetu mode. Najčešće ih povezujemo sa toplijim vremenom i laganijom odećom, ali modni stručnjaci nam pokazuju da to više neće biti slučaj. Sve više i više viđamo svetske IT devojke kako nose ceo pastelni autfit i to u hladnijem delu godine. Već neko vreme su aktuelne svetle boje, nezavisno od vremenskih uslova, a tonovi koji preovlađuju su nežno roze i plava, kao i bela, bež i svetlo siva. Opšte je poznato da je mnogo lakše nositi ceo crn autfit, ali s vremena na vreme je poželjno da se odvažiš i staviš na sebe nešto što ti je do skoro delovalo kao da pripada samo na nedelji mode u Njujorku.
Evo nekoliko načina kako da nosiš pastelne boje ove jeseni.

Prljavo roze

Boja kojom će biti preplavljenje sve radnje čim na scenu stupi nova kolekcija. Bilo da je u pitanju proleće ili jesen, ovo je boja koju ćeš definitivno želeti da imaš u svom plakaru. Najviše ćemo je viđati u vidu džempera i dukseva, i to verovatno onih malo širih. Ali nemoj da se plašiš da isprobaš i roze kožnu jaknu ili bundu. Kombinuj ih sa upečatljivim detaljima, poput tamnog laka na noktima ili upadljivog karmina, pa čak i primetnim nakitom.

 

pastelne boje pastelni autfit Kako da pastelne boje nosiš u jesenjim danima? pastelne boje Kako da pastelne boje nosiš u jesenjim danima? pastelno trend Kako da pastelne boje nosiš u jesenjim danima?
Comments