Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Jedna od najvećih grešaka koju prave muškarci jeste da zaboravljaju činjenicu da najveću ulogu u uspehu kod žena igra karakter muškarca i to mnogo više od bilo čega drugog. Nisu to replike zavodnika ili skupa odeća ili izvajano telo. Ono što vi zaista jeste – unutra – igra mnogo veću ulogu u zavođenju od bilo kojih drugih površnih prepravki.

Isprobajte narednih deset saveta o tome kako da postanete bolji muškarac – onaj muškarac koji će prirodno privući žene.

Prestanite da idealizujete žene

Veoma učestala greška koju muškarci prave kada stupe u kontakt sa ženama jeste da sve posmatraju kroz ružičaste naočare pa im je tako lakše da kažu: “Izdržaću i saslušaću sve što ona kaže, zažmuriću na svaku njenu manu ako to znači da ćemo brže preći na seks.” Kada ste sa nekom ženom, prestanite da je idealizujete. Sklonite taj oreol iznad njene glave. Zašto? Zato što ako je idealizujete i ne uspete da dešifrujete sve informacije koje govore ko je ona zaista, naći ćete se u pravoj nevolji. Zaljubićete se u nekoga ko u suštini ima pregršt mana, a vi ste sve to prevideli pošto ste lagali samog sebe. Prekinite sa idealizovanjem. Kada upoznate ženu koja se čini savršena, poslušajte unutrašnji alarm koji vam poručuje: “Bez idealizovanja!” Razlika će biti primetna i život će vam biti mnogo ispunjeniji.

Budite vođa

Pošto sam proveo nekoliko godina pokušavajući da uvežbam da vodim glavnu reč, došao sam do zanimljivog saznanja da je zadatak vođe upravo nešto “suprotno”. Oni neiskusni misle da vođa ima kontrolu nad drugim ljudima, ali sam ja zapravo shvatio da uspešan vođa privlači ljude sa velikim potencijalom i onda ih podržava da ostvare sopstvene ciljeve. Čak i ako ne želite da postanete vođa, još uvek je važno da izučite ovaj zanat – pa kada se ukaže potreba, možete pokazati svoje veštine i iskoristiti ih. U životu, kada se dese krize ljudi se osvrću oko sebe ne bi li našli nekoga ko će da zgrabi kormilo i sve odvede na sigurno. Naučite kako da budete taj momak. (Usput rečeno, muškarci koji su vođe prirodno privlače žene.)

slika19 Kako da postanete bolji muškarac (1. deo)

Budite čovek vredan poštovanja

Obeležite svoju teritoriju

Jedna pogodna odlika ljudskih bića jeste da smo teritorijalni. To znači da imate određeni fizički prostor koji je vaš i ne dopuštate drugima da ga narušavaju svojim prisustvom. U današnje vreme naša teritorijalna priroda ne dolazi do izražaja prirodno. Evo jednog rešenja: Smislite kako ćete svoj životni prostor označiti kao svoju teritoriju – kako možete da ga učinite upečatljivo vašim – tako kada osetite pritisak okoline možete da se tu odmorite od drugih, imate mesto na koje želite da pobegnete. Čim zatvorite vrata, odmah možete da osetite olakšanje i osećaj “doma”.

Ali zaštitite svoju teritoriju. Ako neko upadne i uradi nešto što je po vama neprihvatljivo, recite: “Stani malo, mislim da će biti najbolje ako sada odeš. Ne sviđa mi se kada se tako nešto dešava ovde. Najbolje bi bilo da sada odeš i razgovaraćemo neki drugi put.” Vaša teritorija mora da bude vaša. Vi je posedujete. Žene će vas poštovati zbog ovoga.

Treba da znate kada ste izgubili kontrolu

Osetite li da gubite kontrolu, samo zastanite. Ne treba da osuđujete sebe. Ne krivite sebe za ono što se dešava. Ne pravite žrtvu od sebe. Samo zastanite – i razmislite o svemu. Ne terajte sebe da pokušate da ponovo preuzmete kontrolu jer će to samo pogoršati stvari. Umesto toga, samo zastanite i dajte sebi prostora. Provedite neko vreme sami, meditirajte i radite nešto kako biste zaokupili um. Zatim se vratite problemu kada budete spremni. Muškarac koji je izgubio kontrolu nije vrsta muškarca koji privlači žene niti on živi kvalitetnim životom.

Rešite se loših navika i stvorite bolje navike

Navike su poput reke – što više vode teče, to će rečno korito biti dublje tokom vremena, sve dok ne budete imali sopstveni Veliki kanjon. Da li mislite da je izvodljivo da reka promeni svoj tok nakon milion godina? Moja poruka ovde je da navike koje ste gajili duže vreme postanu otpornije i izdržljivije. Kada izbacite naviku skupljanja loših navika i počnete da formirate dobre navike, onda ćete primetiti i neka poboljšanja u životu.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice