Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Sa punih trideset bi trebalo da vam to lakše ide – prihvatanje i ljubav prema svom telu. Trebalo bi da ste stekle neko iskustvo koje vam je pomoglo da se opustite, da imate više samopouzdanja, da ste naučili da se dobro obučete i istaknete prednosti, da ste dobili dovoljno pažnje, ljubavi i divljenja od partnera, da možete da se opustite i kad ničim ne pokrivate svoje telo. Ako se još uvek borite sa kompleksima, znajte da niste sami u tome – ni one žene koje vama izgledaju savršeno i kojima možete samo da zavidite na liniji, visini, dužini nogu, oblini zadnjica i grudi, nisu savršene, a mnoge od njih su bolno svesne svojih nedostataka i više pažnje obraćaju na svoje mane (ma koliko vama delovale neverovatno, besmisleno i izmišljeno), nego na svoje prednosti. Ono što vam govorimo jeste da kompleksi, stid i neprihvatanje svog tela nemaju veze sa izgledom, kilogramima i obimom, nego sa samopouzdanjem, stavom, opuštenošću.

telo 2 1 Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Ponekad ste možda prestrogi prema sebi i iz straha da ne budete narcisoidni prosto tražite sebi mane – a to znači da morate vežbati i praktikovati samoljubav, da biste napravili razliku u odnosu na samoljubivost. Nesigurnost nas često drži na putu skromnosti i sprečava aroganciju i manipulaciju, ali ako ste svesni sebe, ako prigrlite sebe i svoje telo, možete se osloboditi nesigurnosti, a ne postati arogantni, hladni i nadmeni.

Svako želi nešto da promeni na sebi i svom telu, ne postoji osoba koja je potpuno zadovoljna svojim izgledom, ali postoje oni koji su to naučili, koji su prihvatili svoje nesavršenosti i zavoleli ih i čije je samopouzdanje zbog toga prirodno i privlačno, a seksualnost zdrava i nesputana.

Dobro se osećati u svom telu, jedan je od uslova postizanja ličnog integriteta i životne ispunjenosti i jedan od zadataka osvajanja ljubavi prema sebi. Evo nekih smernica koje vam mogu pomoći na tom putu.

Editors choice