Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Sa punih trideset bi trebalo da vam to lakše ide – prihvatanje i ljubav prema svom telu. Trebalo bi da ste stekle neko iskustvo koje vam je pomoglo da se opustite, da imate više samopouzdanja, da ste naučili da se dobro obučete i istaknete prednosti, da ste dobili dovoljno pažnje, ljubavi i divljenja od partnera, da možete da se opustite i kad ničim ne pokrivate svoje telo. Ako se još uvek borite sa kompleksima, znajte da niste sami u tome – ni one žene koje vama izgledaju savršeno i kojima možete samo da zavidite na liniji, visini, dužini nogu, oblini zadnjica i grudi, nisu savršene, a mnoge od njih su bolno svesne svojih nedostataka i više pažnje obraćaju na svoje mane (ma koliko vama delovale neverovatno, besmisleno i izmišljeno), nego na svoje prednosti. Ono što vam govorimo jeste da kompleksi, stid i neprihvatanje svog tela nemaju veze sa izgledom, kilogramima i obimom, nego sa samopouzdanjem, stavom, opuštenošću.

telo 2 1 Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Ponekad ste možda prestrogi prema sebi i iz straha da ne budete narcisoidni prosto tražite sebi mane – a to znači da morate vežbati i praktikovati samoljubav, da biste napravili razliku u odnosu na samoljubivost. Nesigurnost nas često drži na putu skromnosti i sprečava aroganciju i manipulaciju, ali ako ste svesni sebe, ako prigrlite sebe i svoje telo, možete se osloboditi nesigurnosti, a ne postati arogantni, hladni i nadmeni.

Svako želi nešto da promeni na sebi i svom telu, ne postoji osoba koja je potpuno zadovoljna svojim izgledom, ali postoje oni koji su to naučili, koji su prihvatili svoje nesavršenosti i zavoleli ih i čije je samopouzdanje zbog toga prirodno i privlačno, a seksualnost zdrava i nesputana.

Dobro se osećati u svom telu, jedan je od uslova postizanja ličnog integriteta i životne ispunjenosti i jedan od zadataka osvajanja ljubavi prema sebi. Evo nekih smernica koje vam mogu pomoći na tom putu.

Editors choice