Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Sa punih trideset bi trebalo da vam to lakše ide – prihvatanje i ljubav prema svom telu. Trebalo bi da ste stekle neko iskustvo koje vam je pomoglo da se opustite, da imate više samopouzdanja, da ste naučili da se dobro obučete i istaknete prednosti, da ste dobili dovoljno pažnje, ljubavi i divljenja od partnera, da možete da se opustite i kad ničim ne pokrivate svoje telo. Ako se još uvek borite sa kompleksima, znajte da niste sami u tome – ni one žene koje vama izgledaju savršeno i kojima možete samo da zavidite na liniji, visini, dužini nogu, oblini zadnjica i grudi, nisu savršene, a mnoge od njih su bolno svesne svojih nedostataka i više pažnje obraćaju na svoje mane (ma koliko vama delovale neverovatno, besmisleno i izmišljeno), nego na svoje prednosti. Ono što vam govorimo jeste da kompleksi, stid i neprihvatanje svog tela nemaju veze sa izgledom, kilogramima i obimom, nego sa samopouzdanjem, stavom, opuštenošću.

telo 2 1 Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Ponekad ste možda prestrogi prema sebi i iz straha da ne budete narcisoidni prosto tražite sebi mane – a to znači da morate vežbati i praktikovati samoljubav, da biste napravili razliku u odnosu na samoljubivost. Nesigurnost nas često drži na putu skromnosti i sprečava aroganciju i manipulaciju, ali ako ste svesni sebe, ako prigrlite sebe i svoje telo, možete se osloboditi nesigurnosti, a ne postati arogantni, hladni i nadmeni.

Svako želi nešto da promeni na sebi i svom telu, ne postoji osoba koja je potpuno zadovoljna svojim izgledom, ali postoje oni koji su to naučili, koji su prihvatili svoje nesavršenosti i zavoleli ih i čije je samopouzdanje zbog toga prirodno i privlačno, a seksualnost zdrava i nesputana.

Dobro se osećati u svom telu, jedan je od uslova postizanja ličnog integriteta i životne ispunjenosti i jedan od zadataka osvajanja ljubavi prema sebi. Evo nekih smernica koje vam mogu pomoći na tom putu.

Editors choice