Pulover džemperi uz širi sako 

Ako ti smeta jednostavnost pulover džempera i želiš da ih nekako nadogradiš, predlažemo da ih kombinuješ sa širim stvarima. Crni oversize sako ili oversize kaput pomoći će ti u toj misiji. Ukoliko je džemper jače boje, onda je to još idealnije, jer će se tako isticati u kombinaciji sa tamnijim stvarima i odjednom ćeš od običnog džemepra napraviti pravi highlight ovog outfit-a.

Kardigan u funkciji džempera 

Vrlo je verovatno da ti ovo nikada nije palo na pamet. Kardigan ili džemper sa dugmićima se obično nosi preko nekih drugih stvari, ali da li si nekada razmišljala da ga zakopčaš i nosiš kao regularan džemper u kombinaciji sa suknjom ili farmerkama? Ukoliko je u pitanju tanji džemper sa dugmićima onda će biti pogodan uz različite kombinacije.

Džemperi sa šljokicama za svaki dan 

Svetlucajući džempr ne mora da bude rezervisan samo za žurke i noćni provod. Izdvoj ga i probaj i u dnevnoj varijanti uz neku lepršavu suknju i elegantne cipele ili čizme. Ovo je ujedno savršen način da pokažeš kako tokom svakog dana, na poslu ili na nekom sastanku, možeš da budeš stilizovana i kada izađeš iz svoje zone udobnosti.

Naslovna fotografija: www.instagram.com/emilisindlev

Jelena

Comments