Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Uvek moraš da vodiš računa o prostoru u kom provodiš dosta vremena. Nebitno je da li se radi o tvojoj spavaćoj ili dnevnoj sobi, o kupatilu ili možda kancelariji, bitno je to da što budu bolje uređene i dekorisane to ćeš se ti bolje i lepše osećati. Kada je spavaća soba u pitanju, njen enterijer mora da bude prirodan, prijatan i da ti u njoj uvek bude udobno, a jedan od načina da to postigneš jeste da je “središ” u rustičnom, seoskom stilu koji sve to pruža istog trenutka.

Jedan od jednostavnijih načina da rusični stil dovedeš i u svoje spavaće “odaje” jeste da oko kreveta ili u nekom delu svoje sobe postavite zavesu koj ima neki rad po sebi ili koja je slična čipki. Ovakav detalj odmah će dati “dušu” celom prostoru, a ti ćeš se sigurno osetiti zbog toga komfornije.

uredjenje doma 1 Kako da svoju spavaću sobu pretvoriš u rustičnu oazu?

Ako si nekada bila u nečijoj staroj kući na selu, sigurno si videla kako plafoni nekada nisu izgledali kao danas. Zato se ljudi pri uređenju domova često odlučuju da naprave bar i lažni delić takve atmosfere, pa u uglovima svojih plafon postavljaju grede ili otkrivaju postojeće, jer izgledaju zaista savršeno.

uredjenje doma 2 Kako da svoju spavaću sobu pretvoriš u rustičnu oazu?

Stočići od punog drveta, sa kombinacijom metalnih, prefarbanih posuda u kojima se nalaze neke manje biljke ili služe kao vaze, jedan su od načina da svoju sobu učiniš rustičnom. Neka detalji budu u beloj ili nekim pastelnim bojama, pa će to učiniti da sve izgleda presavršeno!

uredjenje doma 3 Kako da svoju spavaću sobu pretvoriš u rustičnu oazu?

Editors choice