Uvek moraš da vodiš računa o prostoru u kom provodiš dosta vremena. Nebitno je da li se radi o tvojoj spavaćoj ili dnevnoj sobi, o kupatilu ili možda kancelariji, bitno je to da što budu bolje uređene i dekorisane to ćeš se ti bolje i lepše osećati. Kada je spavaća soba u pitanju, njen enterijer mora da bude prirodan, prijatan i da ti u njoj uvek bude udobno, a jedan od načina da to postigneš jeste da je “središ” u rustičnom, seoskom stilu koji sve to pruža istog trenutka.

Jedan od jednostavnijih načina da rusični stil dovedeš i u svoje spavaće “odaje” jeste da oko kreveta ili u nekom delu svoje sobe postavite zavesu koj ima neki rad po sebi ili koja je slična čipki. Ovakav detalj odmah će dati “dušu” celom prostoru, a ti ćeš se sigurno osetiti zbog toga komfornije.

uredjenje doma 1 Kako da svoju spavaću sobu pretvoriš u rustičnu oazu?

Ako si nekada bila u nečijoj staroj kući na selu, sigurno si videla kako plafoni nekada nisu izgledali kao danas. Zato se ljudi pri uređenju domova često odlučuju da naprave bar i lažni delić takve atmosfere, pa u uglovima svojih plafon postavljaju grede ili otkrivaju postojeće, jer izgledaju zaista savršeno.

uredjenje doma 2 Kako da svoju spavaću sobu pretvoriš u rustičnu oazu?

Stočići od punog drveta, sa kombinacijom metalnih, prefarbanih posuda u kojima se nalaze neke manje biljke ili služe kao vaze, jedan su od načina da svoju sobu učiniš rustičnom. Neka detalji budu u beloj ili nekim pastelnim bojama, pa će to učiniti da sve izgleda presavršeno!

uredjenje doma 3 Kako da svoju spavaću sobu pretvoriš u rustičnu oazu?
Comments