Ukoliko osećate da nemate dovoljno inspiracije za dekorisanje novogodišnje jelke, mi imamo nekoliko kreativnih predloga za vas. Najbolja dekoracija podrazumeva nekoliko varijanti ukrašavanja. Možete imati tradicionalno ukrašenu jelku, srebrnu, belu ili papirni ukras simbola jelke. Pogledajte neke od predloga i možda ćete dobiti inspiraciju kako da je ukrasite.

Tradicionalno dekorisanje

Jedan od najboljih načina kićenja jelke jeste tradicionalni, klasični način. Uvek će biti moderan i prikladan. Zašto? Zato što boje koje preovladavaju kod tradicionalne jelke daju osećaj topline, radosti i udobnosti. To su bordo, crvena, zlatna i naravno zelena.

Slika 257 Kako da ukrasite novogodišnju jelku

Prilikom tradicionalnog ukrašavanja nikada nećete pogrešiti

Srebrna jelka

Ukrašavanje jelke srebrnim motivima je definitivno jedan od najmodernijih načina. Kupovina srebrnog drveta je, takođe, i jedan od najboljih izbora koje možete da napravite. Sjajna je i izgleda skupoceno. Srebrna novogodišnja noć će verovatno zauvek ostati zapamćena.

Slika 344 Kako da ukrasite novogodišnju jelku

Moderna, srebrna jelka

Novogodišnja jelka u beloj boji

Ukoliko želite da imate jedinstvenu novogodišnju jelku, bela boja je pravi izbor za vas. Belina podseća na hladnoću i sneg, a sa pravim ukrasima i lampicama izgledaće fenomenalno. Sijalice u žutoj boji bi bile savršena kombinacija za ovakvu jelku.

Slika 435 Kako da ukrasite novogodišnju jelku

Hladna i snežna bela jelka

Neobična jelka

Ukoliko niste tradicionalni i ukrašavate jelku samo zato što vam je zanimljivo, mislimo da je ovakva jelka pravi izbor za vas. Sigurno će se razlikovati od bilo koje druge, jer ovim načinom možete najbolje da iskažete svoju kreativnost i da budete maštoviti.

Slika 531 Kako da ukrasite novogodišnju jelku

Ne morate kupovati drvce, već lampicama dočarajte izgled jelke

Slika 627 Kako da ukrasite novogodišnju jelku

Bilo šta može poslužiti kao deo jelke

Drvce od papira

Kao što već znamo, mašti nema kraja! Pravi izbor za ekologe je da jednostavnim seckanjem oblika naprave model jelke od papira. Može biti mala, velika, srednje veličine, ako želite možete je nositi u u džepu. Papirom drugačije mekoće oblikujte ukrase i zalepite ih. Provešćete vreme igrajući se i sigurno će vam biti zanimljivo.

Slika 718 Kako da ukrasite novogodišnju jelku

Jelka od papira

Slika 813 Kako da ukrasite novogodišnju jelku

Možete imati nekoliko jelki u domu, a istovremeno ćete i uštedeti prostor

Izvori fotografija: hdwallpapersdirectory.com, hometrendesign.com, homeinsides.com, boyohomes.com, homyfresh.com, homedit.com, vitsco.com, sndimg.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments