Kako horoskopski znak utiče na vaš način razmišljanja, tako utiče i na vaš ukus i način na koji uređujete svoj dom. Vaš zodijak može upravo i biti vodič i izvor ideja kako da ukrasite svoj životni prostor na pravi način i dodate baš onaj detalj koji nedostaje!

Ovan

Ovnovima je potrebno šarenilo, nešto što je tako veselo, ludo, slobodno kao i oni sami. Oni su hrabri, ne plaše se da eksperimentišu kada je u pitanju dekorisanje prostora. Zato se preporučuje da dodaju šarene jastuke, slike, fotografije, sveće, ali u istom tonu kako bi se sve savršeno uklopilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steph (@ohsorented)

Bik

Biku će se u njegovom domu najviše dopasti prirodni materijali i neutralne boje. Preporučujemo da obezbedite kvalitetan drveni nameštaj i ukrasite sobe sa što više biljaka, tako ćete se osetiti bliže prirodi. Takođe, biće vam izuzetno prijatno ako pogled sa prozora gleda na neku šumu i jezero.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Missy Dahl (@missydahl)

Blizanci

Blizanci ne vole da se posvete samo jednom stilu. Bitna im je estetika prostora, ali im je, takođe, bitno da taj prostor bude praktičan. Samo uređenje doma treba da bude multifunkcionalno. Dnevna soba može biti i teretana, spavaća soba i radna soba… svaka prostorija se može upotrebiti na razne načine.

Rak 

Rak je po prirodi sanjar, zato njegov prostor treba da bude takav da mu bude udobno da u njemu sanjari. Takvu atmosferu ćete dobiti sa bezbroj sveća, udobnih jastuka, mekanih tepiha. Prostor ispunite detaljima koji za vas imaju sentimentalno značenje.

Lav

Pojedinim horoskopskim znacima odgovara minimalizam kao stil – to definitivno nije Lav. Lavovi idu u drugu krajnost – maksimalizam. Sve što je u njihovom domu upućuje na njihovu ličnost. U njihovom prostoru ćete naići na mnoštvo boja, različitih šablona, vole pomalo ekscentričan stil, ali sve savršeno uklope.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Bousu (@eclectic_twist)

Devica

Za Device je poznato da im je izuzetno važno da prostor bude savršeno uredan. Sve mora da bude na svom mestu, sve mora biti smisleno. Pored toga, Device su zemljani znak, zato njima najviše prijaju zemljani tonovi i neutralne boje koje nisu upadljive. Cene minimalizam i skandinavski stil uređenja doma.

Vaga

Vaga voli druženje sa ljudima i voli da bude domaćin. Svaka Vaga će imati posebnu sobu za goste, ako je u mogućnosti. Zato će kod Vage uvek bitI viška posteljine, viška stolica, jedan krevet ekstra. Može izgledati blago natrpano ako nemaju veliki stan, ali će uvek biti gostoljubiva atmosfera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Bartlam (@amybartlam)

Škorpija

Škorpija voli svoju privatnost, te ako već ne živi sama, ona će napraviti svoj kutak. Možda će svoj krevet ograditi policom, naći će način da podeli prostoriju kako bi se izolovala. A ako ima potpunu kontrolu nad prostorom, opet će taj prostor podeliti, tako da svaka sekcija i svaka funkcija prostora bude zasebna – nešto suprotno od Blizanaca.

Strelac

Strelac će se veoma retko odlučiti na bele zidove, jer su mu beli zidovi dosadni. Vole šablone i šare, vole da prostor bude zabavan. To će postići tako što će zidove ukrasiti tapetama. No, preporučujemo da to budu tapete koje se mogu lako odlepiti, jer će Strelac ubrzo hteti da proba sa nekim drugim šarama.

Jarac

Koliko bi Strelac menjao izgled svog doma svakog časa, toliko Jarac ne bi, jer mu je važno da se navikne na jedan izgled prostora. Jarčevi neće pratiti trendove u dizajnu, već će najpre odabrati tradicionalan, ozbiljan stil. Njima se neće dopasti vesele boje, mešavina stila. Svaka stvar je na svom mestu sa razlogom. Oni toliko dobro poznaju svaku sitnicu u svom stanu da mogu kroz njega da prolaze žmureći.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HATTIE (@hattiekolp)

Vodolija

Ako će i jedan horoskopski znak da živi u antikvarnici nameštaja i kupuje umetnička dela, to je Vodolija. Ona je jedinstvena i želi da i njen dom bude takav. Preporučujemo da svoj dom ukrasite sa jedinstvenim, ručno rađenim ukrasima, najbolje, ukrasima koje ste sami napravili.

Ribe

Ribama će se najviše dopasti zaobljeni smeštaj, zato što daje neku sanjivu atmosferu. Ovom horoskopskom znaku će se najviše dopasti beli zaobljeni, mekani kauč koji će podsećati na oblak, jer takve su Ribe, vole da lete. Umetnički uređuju dom i odlično kombinuju kreativnost i udobnost.

Naslovna fotografija: instagram.com/ohsorented

Jovana Petković

Comments