Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Usklađivanje nakita jedan je od trenutno najvećih modnih trendova, ne samo zbog toga što dama koja nosi usklađen nakit izgleda elegantnije i glamuroznije, već i zbog toga što adekvatan izbor nakita može potpuno promeniti vaš celokupan izgled. Bilo da se odlučujete za minimalistički nakit ili za nešto glomaznije komade, mi vam danas dajemo savete kako da na pravi način uskladite nakit koji nosite.

uskladjivanje nakita 1 Kako da uskladiš nakit koji nosiš uskladjivanje nakita 2 Kako da uskladiš nakit koji nosiš

Kada usklađujete ogrlice i narukvice, birajte pažljivo. Neki ljudi nose isključivo zlato, drugi samo srebro, dok postoje i oni koji vole da nose kombinaciju srebra i zlata. Najbolje je stoga da, kada birate nakit, najpre odaberete ogrlicu koju želite da ponesete, a da potom sa njom usklađujete i narukvice. Naravno, ne zaboravite da svom izgledu date lični pečat, ali i da usklađujete oblike i dimenzije.

uskladjivanje nakita 3 Kako da uskladiš nakit koji nosiš uskladjivanje nakita 4 Kako da uskladiš nakit koji nosiš uskladjivanje nakita 5 Kako da uskladiš nakit koji nosiš

Editors choice