Vreme je praznika i darivanja, ali verovatno ćete juriti da nabavite poklone u poslednjem trenutku, osim ako niste veoma posvećeni, pa imate sve spremljeno i smišljeno unapred. Svako voli poklone, a i osećaj davanja je divan, ali ponekad je prava muka smisliti i naći odgovarajući poklon. Možda vam ovaj vodič pomogne i da vam ideju.

Ovan

Strastvene, motivisane i nezavisne Ovnove, obradovaćete nečim umirujućim, praktičnim, otmenim. Nabavite difuzer esenijalnog ulja i nekoliko bočica različitih aroma. Ili nekoliko pakovanja mirišljavih štapića i odgovarajući držač.

Bik

Bikovi vole udobnost svog doma i cene sve što oplemenjuje njihov lični prostor i što mogu smatrati svojim, više nego bilo kakav ukras. Plišano ćebence za umotavanje na kauču? Meke papuče? Slatko jastuče? Izbor je veliki!

Blizanci

Niko ne voli tehniku više nego Blizanci, pa će svaka moderna i korisna igračka biti primljena sa zahvalnošću. Podloga za miša sa slikom njegovog omiljenog benda, ili nekim apstraktnim, cool motivom, noćna lampica koju može da montira na uzglavlje kreveta? Možda već ima te igračke, ali svideće mu se nove.

Rak

Osetljivi Rakovi će se radovati romantičnim, svetlucavim poklonima, jer sve primaju i doživljavaju lično, pa se postarajte da bilo koju sitnicu (ukras za jelku, set flomastera sa šljokicama, pakovanje ukrasnih pisama…) upakujete u lep i svetlucav papir, sa ukrasnom mašnom i dodate karticu sa ličnom porukom.

Lav

Lav zaslužuje i očekuje poklon dostojan kraljevske porodice, pa zato odaberite nešto svileno – jastučnicu, ešarpu, spavaćicu – i dodajte luksuzno pakovanje kvalitetnih čokoladnih bombona. Omiljeni parfem je takođe dobrodošao.

Devica

Najmanje zahtevne, praktične i sentimentalne Device, ceniće pre svega vašu pažnju. Možete nabaviti lep, starinski rokovnik, ili napraviti poklon (mali album zajedničkih fotografija, šolja za kafu, koju ste sami oslikali, pesma napisana rukom na pergamentnom papiru…) uveriće Devicu da je cenite i razumete.

Comments