Devedeste su se vratile, a pod ruku su povele i dvehiljadite. U poslednje vreme možemo da vidimo Bellu Hadid kako nosi dugačke suknje do iznad članaka, sašivene od šuškavog materijala čiji zvuk pri pomeranju svi dobro poznajemo. Zoomeri su potpuno poludeli za modom dvehiljaditih i samo čekamo kada će shvatiti da plitke pantalone uopšte nisu udobne i čine da svi izgledamo nezgrapno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⭐️PAMELA ANDERSON⭐️FAN PAGE⭐️ (@pamelaandersonfan)

Ovoj navali trendova dvehiljaditih doprinela je i serija Pam & Tommy koja je vratila silne autfite iz ovog perioda. Čak je i TikTok uskočio na ovaj bandwagon vraćanja trendova iz dvehiljaditih tako što je napravio filter koji će učiniti da izgledate kao Pamela Anderson. Tanke obrve, smokey eyes i usne precrtane tamnijom olovkom od karmina – za tren oka ćete izgledati kao Pamela, samo se potrudite da ne pokleknete i dohvatite pincetu i počupate obrve, jer to zaista nije trend za koji je potrebno da se vrati.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DANIELLE MARCAN (@daniellemarcan)

Serija, naravno, prikazuje skandal kroz koji je Pamela prolazila sa svojim tadašnjim partnerom Tommyjem Leejem, ujedno je prateći je u trenutku kad je njena popularnost bila na vrhuncu. Zbog ovoga ponovo romantizujemo njen odnos sa Tommyjem, kao i kompletnu estetiku ovog perioda. Iz ovog razloga je Pamela Anderson ponovo postala modna ikona, a mi izdvajamo njene nekadašnje najbolje autfite i podsećamo se messy bun frizure bez koje rekreiranje Pamelinog izgleda ne bi imalo smisla.

Pammy updo

Reakcije u vezi sa serijom su prvenstveno pozitivne, ali je nesumnjivo da se svima dopada kosa, odnosno frizura kakvu je Pamela imala devedesetih. Čak je i Kim Kardashian bila dovoljno inspirisana da rekreira ovakvu punđu.

Na TikToku je #pamelaandersonhair činio da svačije verzije ove frizure postanu viralne, jer su devojke želele da znaju sve trikove drugih korisnica ove društvene mreže, i napravile ovaj savršen updo. Nije bitno da li imate šiške ili ne, baš poput Kim, možete ostaviti dva pramena van punđe kako biste lepo uokvirile svoje lice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Y2k & 90s Fashion then&now❤️‍🔥 (@thesamebutdif)

Frizura je savršena za sve prilike! Može biti idealna i za opuštene varijante – za odlazak na kafu sa drugaricom, a da niste imale vremena da operete kosu; a možete je napraviti i onda kada idete na poseban događaj za koji želite da izgledate elegantno i seksi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Irinel de León | Hairstylist (@hairinel)

Comments