Samo zato što je proleće stiglo to ne znači da treba odmah da spakuješ jesenju garderobu misleći da više nećeš moći da je obučeš. Naprotiv, postoje oni komadi odeće koji itekako mogu da se nose i na proleće i da u njima izgledaš moderno i veoma privlačno. Pored tankih džempera i helanki koje mogu da se nose početkom proleća, dok temperature još nisu previsoke, još jedan komad odeće, zapravo obuće, može da učini da izgledaš poput svetske zvezde noseći ga uz haljine pa čak i šorts. To su jesenje čizme! Postoji mnoštvo modela jesenjih čizama koje mogu da se kombinuju uz prolećnu garderobu, a da ne izgledaju kao da si promašila godišnje doba. I pre nego što počneš da razmišljaš o kupovini nove obuće, skoncentriši se na ono što već imaš u svom cipelarniku. Uštedećeš sebi i vreme i novac. Pa da pogledamo kakvi to modeli jesenjih čizmica su savršen izbor za ove lepe, prolećne dane.

Čizme iznad kolena

Prvo ćeš možda pomisliti da je ovakav model namenjen isključivo svečanim prilikama i izlascima, ali zapravo ta konstatacija je pogrešna. Čizme iznad kolena mogu da se nose i uz ležernu haljinu cvetnog dezena, ali najbolji izbor su one u crnoj boji i ako voliš visoke potpetice u njima ćeš uvek izgledati zanosno i veoma seksi. I naravno upadljivo. Tu su uvek naočare i velika torba, neophodni aksesoari da upotpune tvoj ženstveni stil.

Čizme iznad kolena Kako kombinovati JESENJE čizme uz letnju garderobu?

Čizme do članaka

Znamo da je proleće pravo vreme kada ćeš reći zbogom farmerkama i poželeti dobrodošlicu suknjama i šrotsevima. Pa ako želiš da otkriješ nov način kako da izgledaš privlačno i smelo, a opet zavodljivo i elegantno, odluči se da uz pomenutu odeću obuješ i čizme do članaka. Ova kombinacija savršena je upravo za početak proleća, kada temperature nisu previsoke, a kada je ujutru potrebno obuti nešto što bi te grejalo dok se sunce ne pojavi.

Čizme do članaka Kako kombinovati JESENJE čizme uz letnju garderobu?

Ravne sportkse čizme

Iako ih devojke najčešće nose uz farmerke i džempere, ovakav model savršeno ide i uz haljinu veselih boja, kao što je na primer ona u boji kajsije. Uostalom, čim pogledaš ovu fotografiju uverićeš se da sportske čizme zaista mogu da se nose bez problema uz lepršavu prolećnu haljinicu, a da opet ne izgledaš niti detinjasto niti kao da si krenula na trčanje.

Ravne sportkse čizme Kako kombinovati JESENJE čizme uz letnju garderobu?
Comments