Interesuju vas astrološke karakteristike muškaraca? Saznajte više o njima ovde.

Drage dame, ovaj tekst nije namenjen Vama. Kao što sam i obećao svojim drugarima, evo astrouputstva kako i zašto “navatati” pripadnicu namazanijeg pola.

Pre nego li pređem na stvar, moram napomenuti da ja ne volim da generalizaciju, ali… Moram reći da su sve žene predvidive. Statističkom greškom se meri broj žena koje neće pogledati tvoj fejsbuk profil na kvarno samo ako joj se ukaže prilika za to. Ako voli, misli da te voli ili se tripuje da te voli, doživljavaće te kao svoje vlasništvo i tako će postaviti prema tebi. Direktno ili indirektno.

Igraće igre, rasteraće tvoje drugarice, jer ona zna da su sve one zapravo samo “drugarice” (valjda uvek pođe od sebe i svojih “drugova”), uvešće ti nova pravila u životu i još mnogo mnogo drugih stvari koje nećeš nigde naći u self-improvement priručnicima.

Nego, da se vratimo horoskopu. Idemo opet u rikverc, ipak živimo na Balkanu.

Mesečni horoskop za mart Jarac 1 Kako navatati ženku uz pomoć astrologije

Ribe – prvo pa ludo. Mislim da ne postoji horoskopski znak koji više koristi onu idiotsku frazu “ne znam šta hoću, ali znam šta neću”. U interakciju sa muškarcima ne ulaze glavom. One jednostavno osećaju. Naročito da li imaš novca ili ne. Pošto su u stanju da potroše budžetski deficit Srbije na novu kolekciju cipela. U svakoj vezi one su uvek do 70%. Ostalih 30% je u nekoj izmaglici maštanja o princu na belom konju, silovanju od strane zgodnog neznanca u haustoru neke stare zgrade, bivšim ljubavima koje su postale idealne od kad nisu tu, sebi kao uspešnoj poslovnoj ženi, cipelama, cipelama, cipelama… Pričaj joj bajke, izvedi na večeru a na kraju dejta izvadi katalog sa cipelama i reci “Biraj koje ćeš!”

Vodolija – evo opet podeljene ličnosti. Mlađe vodolije su lude, okružene prijateljima, veze se ne razlikuju od drugarstva, tako da često i ne možete provaliti ko im je drug, a ko dečko. Doduše ni ona sama ne može to baš da shvati. Sledeća faza kod vodolija je “ja hoću da budem normalna žena, koja kuva, pere, pegla, živi za svoju pametniju polovinu”. To traje neko vreme, a onda stiže konačna faza. Konačna faza kod ženske Vodolije je “ja nisam za to”. Pročita knjigu ili pogleda film “Jedi, moli, voli” i baci se u traganje za dubljim smislom u svom, ne tako dubokom životu. Napomena: postoje one Vodolije koje iz faze jedan pređu odmah u fazu tri. Pričaj više od drugih, budi glasniji, lepši, pametniji i eto ti Vodolije da te zagleda kao tele, šarena vrata.