Na modnim pistama i na ulicama već neko vreme stejtment nakit je pravi hit. Ogrlice su velike i upadljive, minđuše duge i dramatične, a narukvice obojene u jarke boje i vrlo smele. Ovi komadi dizajnirani su tako da se izdvajaju i da najjednostavniju odevnu kombinaciju učine senzacionalnom, ako se pravilno ukombinuju.

Fotografija br.1 Kako nositi upadljiv nakit

Upadljiva ogrlica i najobičniju kombinaciju učiniće zanimljivom

Jedno od osnovnih “pravila” kada je u pitanju nošenje upadljivog nakita je ono da je manje definitivno više. Jer pretrpavanje ovakvim detaljima može izgledati neukusno i ružno, pa je ipak bolje zadovoljiti se jednostavnošću. Ako ipak želite da nosite više komada odjednom, onda to pokušajte uklapajući pet do deset tanjih narukvica od različitih materijala, boja i tekstura.

Fotografija br.2 Kako nositi upadljiv nakit

Narukvice zanimljivih boja privlačiće poglede

Veliki komadi nakita zahtevaju jednostavniju odeću. Ako želite da vaš nakit bude zapažen, izbegavajte da ga nosite sa šarenom odećom. Čiste boje su najbolje za kombinovanje sa krupnim komadima nakita. Jer je svrha tih komada da budu u prvom planu. Opuštena kombinacija farmerki i bele majice izgledaće fantastično ako joj se doda tribal ogrlica ili/i velike narukvice.

Fotografija br.3 Kako nositi upadljiv nakit

Ukoliko imate lepe i negovane ruke istaknite ih još više velikim prstenjem

Ukoliko se odlučite da nosite velike ogrlice, onda izbegavajte da to radite u kombinaciji sa majicama, haljinama ili bluzama koje u gornjem delu imaju čipku, rajsferšluse ili bilo šta što bi moglo da skreće pažnju sa nakita i time umanji njegovu dekorativnu ulogu.


Mihajla Zečević. Živi u Beogradu i voli da piše. Ne koristi pero već tastaturu. Zato je i pokrenula blog “Belgrade fairy“. Nije zaljubljena u Rajana Goslinga i Pariz. Inspiraciju ne nalazi u Odri Hepbern. Ne voli vino, sneg i duge šetnje pored mora.

Comments