Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Kako oživeti stari plamen?

Kako oživeti stari plamen?

1/2

Ajnštajn (Albert Einstein) je rekao: “Ne možeš očekivati drugačiji rezultat ako nastaviš raditi stvari uvek na jedan te isti način.” Ovo treba biti osnova ukoliko želite da pokušate ponovo. Emocije su gadna stvar i znaju da nam probude crv sumnje koji nas jede iznutra sve dok ne dobije ono što želi – pobedu osećanja nad razumom. Kad se već to dogodi, ne preostaje nam ništa drugo nego da poslušamo osećanja, a ne razum.

Proverite da li je to zaista ono što želite

Nekada želja za drugim bićem može biti samo iluzija, trenutni privid. Ukoliko postoji mogućnost da je to samo impulsivna reakcija jer ste ga, možda, videle nakon dužeg vremena – ne žurite. Ne mora da znači da ga želite ponovo pored sebe. Ukoliko vas misao o njemu drži neko vreme, možda je najbolje da učinite nešto po tom pitanju.

Da li je slobodan?

“Akcija” će morati da sačeka dok proverite ono osnovno – da li je slobodan. Možda se viđa s nekom drugom, možda je u dužoj vezi, možda uopšte nije tip koji želi da se vezuje. Sve je u opticaju. Zato ispitajte šta se dešava u njegovom emotivnom životu pa onda možete nastaviti da “kujete plan” za naredne korake.

Setite se zašto ste raskinuli

Ukoliko niste sposobni da oprostite razlog raskida, ili bar da pređete preko toga jednom za svagda – ne pokušavajte da se pomirite i da pokušate ponovo. Potenciranje toga u svakoj narednoj svađi obnovljene veze vodi vas u beskonačne rasprave. To je glupo. I to je prošlost. Ili ne spominjite to kada se pomirite, ili se jednostavno ne mirite.

fotografija 1 Kako oživeti stari plamen?

Duge šetnje i iskreni razgovori

Potencirajte ozbiljnost

Ukoliko su se sve kockice složile i ukoliko ste oboje saglasni da bi mogli pokušati ponovo ne prepuštajte stvari slučaju. Vi ste već jednom pukli. Ne dozvolite to ponovo. Zrelo i ozbiljno ponašanje su preduslov za kvalitetnu vezu. Iskrenost takođe. Ovaj put nema mesta za propuste. Sami ste birali da probate ponovo – sami se i potrudite da to liči na nešto.

Editors choice