5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/2

Onaj pravi nije neki romantični lik iz filmova, nego onaj pored koga se osećaš dobro, koji te prihvata takvu kakva si, sa kojim si mirna i zadovoljna i na koga možeš da računaš. Ali kad nekog upoznaš, ne možeš da znaš odmah da li je on taj i potrebno je da provedete neko vreme zajedno, da proživite neke situacije i upoznate se. Ako posle nekog vremena možete da pozitivno odgovorite na ova pitanja, znači da vaša veza ima šanse da opstane i istraje. Ali ako odgovori nisu zadovoljavajući, verovatno sami nosite teret veze i od vas zavisi koliko ćete izdržati.

Da li smo nas dvoje dobar par? To ne znači da lepo izgledate zajedno, nego da se uklapate, da dobro funkcionišete u nekim svakodnevnim situacijama, kao i u nekim vanrednim.

Da li možemo da budemo prijatelji? Poverenje i podrška su osnova prijateljstva i potrebno je da to prijateljstvo postoji u vašem odnosu, jer je ono trajna vrednost, koja će vas povezivati i posle mnogo vremena.

Da li imamo iste ciljeve i vrednosti u životu? To je kompleksno pitanje i ne radi se o tome da li volite iste stvari, nego da li oboje želite dom i porodicu, kako zamišljate svoj život za pet, deset, dvadeset godina i da li se te zamisli poklapaju, da li vam je isti nivo odgovornosti, istinoljubivosti, ambicije i koliko ste spremni da jedno drugo podržite u ostvarivanju ciljeva.

Da li su naša očekivanja realna? Ako očekujete da će se jedno od vas promeniti i prihvatiti vrednosti onog drugog, to onda nije realno. A ako očekujete da vam partner uvek purži podršku i da vi uvek budete uz njega, to je realno, tako se čuva i neguje odnos.

Editors choice