Znate već kako se kaže: pijanstvo i zaljubljenost se ne mogu sakriti. Saznajte kako se to vaš horoskopski znak ponaša kada je zaljubljen.

Kada se Ovan zaljubi, on uvek želi da bude tu negde kod svog partnera. Lako ćete uočiti njegovu pozitivnu energiju, zarazni osmeh i usplahirenost. Vrlo je verovatno da ćete najpre biti prijatelji, a da će se onda on postepeno truditi da vas osvoji. Ovan je u ljubavi brižan, posvećen i drag i kada se jednom zaljubi, znajte da ćete uvek imati njegovu pažnju.

Bikovima je potrebno malo više vremena da se zaljube i sigurno će vas najpre više puta testirati pre nego što otkriju kako se zaista osećaju. Svakako, Bikovi su nežni i pažljivi, priređivaće vam romantična iznenađenja i sa njima ćete se uvek osećati voljeno i ispunjeno.

Blizance je nemoguće ne “provaliti” da su zaljubljeni. Oni su tako “providni” da će vam sve biti jasno čim ih vidite. Ali jako su simpatični i zabavni i oni će za svog partnera učiniti sve. Romantični su pa ćete sa njima moći da vodite one duge noćne razgovore. Njima nije problem da kažu kako se osećaju. Čak, reći će vam to odmah i direktno.

Rakovi vole duboko i intenzivno. Oni su lojalni partneri koji će uvek biti tu za vas, da vas podrže, pomognu vam ali i nasmeju vas. Kada se zaljube, na početku će možda biti nepoverljivi i previše će brinuti oko svake sitnice, ali kada se prepuste to je to – imate partnera za ceo život!

zaljubljeni 2 Kako se PONAŠAJU horoskopski znaci kada su zaljubljeni?
Comments