Na velika modna vrata, vraćaju nam se 90-e i čuvena klasična siva trenerka, koju smo svi nekada nosili, i koju ćemo nositi i ove sezone, jer je ponovo hit! Predložićemo vam kako da je na najbolji način stilizujete, a da ne izgleda “obično” i nekako “zastarelo”. Trenerka je najudobniji komad odeće, i zašto ne bismo spojili udobno i stilizovano?

Evo najboljih i najmodernijih načina za stilizovanje ovog odevnog komada, pa isprobajte neki od njih!

Iako trenerke vezujemo uglavnom za neki sportski fazon, možemo malo i rizikovati, i igrati se sa odevnim kombinacijama. Pored savršenog sklopa sive trenerke, majice i omiljenih patika, probajte da eksperimentišete sa obućom, i umesto patika ubacite cipele na štiklu, intenzivnijih boja. Izgleda interesantno, zar ne? Ali se smatra i vrlo hrabrim potezom.

Godinama unazad, kada je ovaj stil postao trend, doživeo je velike kritike, i nikada zaista nije bio prihvaćen kao nešto što je lepo i stilski. Ali, ipak je prisutan u svetu mode, i veoma zastupljen kod poznatih ličnosti, tako da ga ne možemo izostaviti. Ako volite malo drugačije od uobičajenog, budite hrabri i probajte ovu specifičnu kombinaciju.

Neka majica bude drugi deo koji ćemo “izbaciti” iz ovog redosleda. Umesto majice, to može biti neki širi, mekani džemper čiji ćemo prednji deo uvući u trenerku, a ostatak ostaviti da ležerno pada pozadi. Pored džempera, to može biti i blejzer, koji će u toj kombinaciji napraviti neku sportsku eleganciju na malo ekstremniji način nego inače. Ako želite da nadogradite ovaj stil, obucite vaš omiljeni kaput preko toga, i začinite sve to još jednim modnim dodatkom.

Comments