Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

sexygirl money 682 721644a Kako voli beogradski Zverka

U ovakvim situacijama uvek se oseća anksiozno. Mr. Pig ni noćas nije došao. Dok spušta kafu pored kompjutera razmišlja kako će provesti prepodne gledajući nove Louis Vuitton modele. Devojci koja je inventar Silikonske doline ovo je obavezna procedura, kao učenje pred ispit koji se održava u Dolini posle deset sati uveče. Međutim, ona je doista bila zanosna. Dizajnirani braon dezen Saleta Šanera u dodiru sa med plavom kosom – ne možete ostati ravnodušni.

Zveckanje ključeva cimnu je iz hipnoze. Uzbuđeno trči ka vratima i navlači belu košulju:

–  Gde si ti?! Čekam te celo jutro.

A šta tebe briga? Nemoj još i tebi da se pravdam! – nervozno obrusi Mr. Pig.

Kao malo dete koje je otac prekorio gleda ga u neispavane oči. Zaljubljenost u ovog čoveka graniči se sa imbecilnošću zbog koje je istog momenta grize savest što mu se uopšte obratila. Molila se Bogu da on nikada ne shvati koliko je zapravo posesivna i ljubomorna. On je doista nije video na taj način. Verovatno zbog filozofije čvrste ruke u svilenoj rukavici koju je praktikovala. Njega zapravo nije bilo briga. Ona je još jedna površna, dobra riba koja ne davi i usputna stanica na kojoj se igrom slučaja zadržao malo duže.

Prethodnih dana nije mogla da sakrije uzbuđenje zbog godišnjice njihove veze. Vidno potresena da nije uprskala, nastavlja da gleda u monitor kompjutera kada joj Mr. Pig svestan situacije prilazi i diže bujnu kosu:

  • Lepoto, izvini, umoran sam. Šta to gledaš? – pogledao je u monitor na kome se nalazila slika prelepog Louis Vuitton Monogram Canvas Speedy 30 klasika.
  • A znaš ti mene. Ubijam vreme gledajući snove.
  • Nama beše godišnjica uskoro? Deluje kao idealan poklon.

Nasmeja se iskusno kao što priliči sponzoru od 43 godine i Ona je kupljena. Bacivši ga na krevet, svlači belu košulju s ciljem da mu se na pravi način zahvali. Uvek je volela njegovu moć, ali je nije koristila. Nenaviknuta na njegovu pažnju konačno će dobiti opipljiv dokaz da ta veza postoji. Sa niskim kriterijumima prema sebi postavlja visoke kriterijume prema njemu. Mora mu pokloniti nešto podjednako moćno kao što je on. Bez mrvice samopouzdanja u svoj ukus igra na sigurno i upita ga šta želi.

U podnožju kreveta tiho jeca i razmišlja o kontrastu sreće i tuge koji je upravo okusila. Poznata scena kada je ova veza u pitanju. Pali treću cigaretu i pije jeftinu vodku. Mr. Pig ponovo nije tu. Prošlo je samo pola sata, a njegov izbor poklona je sada ubija. Sve je tako pogrešno. Kako će to uraditi? Ne razmišlja o tome koliko je taj predlog bolestan. Nikada to nije radila. Štaviše – gadila se. Pitala se da li je lepša od nje, luda od ljubomore. Mazohizmu i pitanjima nema kraja. Ipak, na kraju svega, njegova želja je za nju zapovest. Čvrste ruke više nema, ostala je samo rukavica. Iz pepeljare se širi dim neugašenog opuška. Četkom za rumenilo uređuje dekolte i baš tako pijana oseća se veoma seksualno. Sa mašnicom u kosi izgleda savršeno, gotovo kao lepo upakovan poklon.

Dok se drugarice dive Zverkinom poklonu, Ona gleda u svoju novu torbu. Zamislila se i utonula u ono LV. Ironično, to LV je tako podseća na reč Love. Iznenada oseća koliko joj je draži svaki primerak šanerske torbe od ovog preskupog originala. Njene torbe su nosile lepe uspomene, a ova dizajnirana podseća je na ogavnu noć. Poklon sa dve oštrice. Pored glasnog žagora pokušava da se oraspoloži i umiri ostatke srušenog morala setivši se svih onih serija o seksualnim eksperimentima i zadovoljenju muškarca kao krajnjem cilju. Razmišljajući iz krajnosti u krajnost, tu u Silikonskoj dolini gde su svi pogledi uprti ka njoj i njenoj torbi, pravi pomalo glupu facu koja preti da naruši njen savršeni izgled. Požurila je da zaključi svoje misli i prati razogovor.”Cilj opravdava sred…” prekida očigledno pogrešnu misao, a na njenom prelepom licu vidi se momenat prosvetljenja. Kao da je konačno shvatila. Pomalo nesigurno gleda u ljude oko sebe. Pogled joj se zaustavi na zgodnoj hostesi. Kao da ga je osetila, hostesa se okrete i uputi joj smešak.

  • Devojko sa najlepšom torbom na svetu, pa tebi pričam! – šaljivo je prekinu drugarica.
  • Izvini, zamislila sam se.
  • Pa hoćeš li nam više reći šta si poklonila Zverki?!
  • Sat, baš divan sat. – reče i nastavi da gleda u hostesu.

Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”

Editors choice