Nije svako rođeni vođa i šef, ali svako može da obavlja tu funkciju prema svojim sposobnostima i na svoj način. Neki znaci su prirodno bolji šefovi od drugih, neki su naporniji, neki poštovaniji od ostalih… Kakva si ti šefica, prema svom znaku?

Ovan

Vrsta šefice koja bez oklevanja skače iz aviona – ali s punim pravom očekuje da svi poskaču odmah za njom. Ona podstiče, nagrađuje, izvalči najbolje iz svih kojima šefuje, niko nije zapostavljen i niko ne može da eskivira i pravi se nevidljiv, jer je ona uključena sto posto, u svakom trenutku. Jede kao mećava i nikad se ne goji. Valjda zato što svu energiju potroši na ganjanje zaposlenih da slede njen primer.

Bik

Ona deluje kao dobar šef, jer te nikada neće kazniti, ni otpustiti, ali takođe . Ako jednom napustiš taj posao, otkrićeš da si otišla sa manje iskustva i kompetencija nego što si mogla da stekneš uz strožeg i boljeg šefa. Ali ona, Bik-šefica, ganikada neće priznati sopstvene greškeji povrće u svojoj bašti i tokom cele sezone donosiće ti dovoljno da ne moraš da ga kupuješ na pijaci.

sefica 2 Kakva si šefica sudeći prema horoskopskom znaku?

Blizanci

Dobra stvar sa ovom šeficom je što ona razgovara za ljudima i izražava iskrene simpatije. Ona se neće primati na kancelarijska ogovaranja i neće voleti da joj se neko „uvlači“. Ali ona nije luda za poslom i pojavljuje se sporadično – dolazi poslednja i odlazi prva. Treba joj asistent koji će zapravo sve raditi u njenom odsustvu. A i u prisustvu. Ona ne voli da radi, ali voli da bude omiljena šefica.

Rak

Rak-šefica godinama radi u kolektivu istog sastava i niko pouzdano ne zna nikakve detalje iz njenog života. Ni gde stanuje, ni sa kim živi, ni zdravstvene ni ljubavne probleme. Ona ne voli da meša posao i prijateljstvo. Ako odjednom počne da pokazuje simpatije i interesovanje za zaposlenog, taj može odmah da prijavi kod kuće vanredno stanje, jer to znači da će u naredne dve godine raditi prekovremeno i ginuti na poslu.

Comments