Onaj osećaj da nekoga već poznaješ i da sa njim imaš neku neobjašnjivu duboku povezanost najčešće znači tačno to – da tu osobu već poznajemo, iz nekog od svojih prošlih života (ili iz više njih). Karmičke veze su praćene sinhronicitetom i simbolikom svake vrste, veoma su intenzivne i zaokupljaju svu našu pažnju.

Ali ako smo na početku takve veze poverovali da će sve ići glatko, zato što se tako dobro osećamo, što izgovaramo uglas iste rečenice i jedno drugome završavamo misao, razuverićemo se posle izvesnog vremena.

Ili možda već imamo iskustvo sa karmičkim vezama, pa znamo šta nas čeka, ali ne želimo ni da pokušamo da se odupremo, jer nam je jasno da moramo da završimo (davno) započete lekcije i da nam je ovakva veza prilika da to učinimo, koliko god da su teška iskušenja pred koja nas stavlja.

Treba da razumemo da su duše sa kojima osećamo najdublju povezanost naši učitelji najtežih lekcija i da to što smo razvili snažna osećanja i što smo uvereni da nas je sudbina spojila, ne znači da ćemo imati srećnu vezu, niti da će među nama stalno vladati razumevanje. Sigurno je da sa tom osobom imamo posao koji moramo da nastavimo, ili da najzad okončamo, jer smo možda u nekoliko prošlih života propustili da to učinimo.

Comments