Kim Kardashian svom brendu KKW Beauty priređuje potpuni makeover. U svetu u kojem se jedino prodaje šminka koja na svom pakovanju ima natpis “vegan frendly”, Kim je odlučila da potpuno rebrendira svoju makeup kompaniju i promeni sastav beauty proizvoda. Bjuti i modni mogul je u utorak na društvenim mrežama sa svojim kupcima podelila vest da će se sajt brenda KKW, kao i ceo brend, privremeno ugasiti, kako bi kasnije predstavili “potpuno novi brend, sa novim formulama koje su modernije, inovativnije i upakovane u bolji i održiviji izgled.”

2021. godina je očigledno godina novih početaka (i srećnih krajeva) za milijarderku Kim Kardashian. U februaru ove godine, podnela je zahtev za razvod nakon 7 godina braka sa poznatim reperom Kanyeom Westom. Prošlog meseca emitovana je poslednja epizoda serijala od kojeg je sve počelo, “Keeping Up With The Kardashians”. Sada nam se čini da ona želi da unese promene i u svoj poslovni život – počevši sa bjuti linijom KKW Beauty.

View this post on Instagram

 

A post shared by KKW BEAUTY (@kkwbeauty)

U svom saopštenju, ona je navela da se KKW Beauty od 1. avgusta zvanično gasi – makar na neko vreme. “Sve je počelo sa jednim setom za konturisanje, a tokom četiri godine brend se proširio i lansirani su i proizvodi za oči, usta, telo, kao i mnoge neverovatne kolekcije,” prisetila se Kim i naglasila da je uzbuđena što će kupci konačno imati priliku da dožive proizvode na način na koji je ona oduvek i želela. Potom se zahvalila na podršci i obećala da rebranding neće trajati dugo.

Sva kozmetika iz “stare kolekcije” biće na popustima od 20 do 75%, sve dok se zalihe ne rasprodaju. Iako javnost spekuliše da promena dolazi jer Kim ne želi da njen brend sadrži prezime West u imenu, mediji ipak prenose da to nije tačno, i da će ona i dalje sa ponosom nositi prezime svog uskoro bivšeg muža.

Comments