Da li si i ti prezasićena brzom modom, “krpicama” bez vrednosti i preteranim detaljima? U novoj godini vreme je i za neka nova modna pravila, kao što je minimalizam. U jednostavnoj, pa i jednobojnoj odeći možeš izgledati neverovatno elegantno, sveže i moderno. Upoznaćemo te sa vrstom minimalizma koji ti neće dosaditi i nadahnuće te da daš prednost odevnim komadima koje ćeš moći da nosiš celog života.

U nastavku ti otkrivamo kako da odbaciš sve nepotrebne stvari i u koje minimalističke komade treba da uložiš svoj novac.

Jednostavan kaput

Ono što nikada neće izaći iz mode definitivno je jednostavan kaput. Ništa nije jednostavnije, a šik kao camel kaput. Monohromatski outfit siguran je izbor za minimalistički stil.

Ključni minimalistički komadi koje treba da imaš u svom ormaru 1 Ključni minimalistički komadi koje treba da imaš u svom ormaru

Oversized džemper

Glomazan džemper je ključni sastojak svakog minimalističkog ormara. Topli su, moderni i neverovatno sofisticirani. Odaberi onaj koji možeš da smestiš ispod svog kaputa, a veliki bonus je ako je u pitanju rolka i možeš da izbegneš šal.

Bluza

Kada je u pitanju večernja atmosfera, laganija varijanta i kada ti treba nešto što nije veliki i topao džemper, odluči se za bluzu koja će tvom outfitu dati elegantan vibe.

Dnevna haljina

Haljina za svaki dan je jedan od najboljih komada koje možeš da pazariš. Košulja-haljina totalno je praktičan komad, koji možeš da kombinuješ uz bilo šta, još ako pronađeš onu sa elegantnim rubom i ženstvenim detaljima, na pravom si putu. Za svedeniju varijantu preko nje obuci dugi džemper, a ukoliko ti je potreban malo otmeniji izgled posluži se efektnim kaišem.

Ključni minimalistički komadi koje treba da imaš u svom ormaru 4 Ključni minimalistički komadi koje treba da imaš u svom ormaru

Džemper haljina

Odlazak na posao, kafu ili šetnju, ovakva haljina potpuni je must-have. Neće ti biti hladno, a moći ćeš da je kombinuješ sa patikama ili dugim čizmama na štiklu, zavisno od prilike u kojoj ćeš je nositi.

Comments