Hot topics

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

1/2

Rosalía Vila Tobella je dvadesetšestogodišnja zvezda Španije u usponu, koja će tek da vlada svetskom muzičkom scenom.

View this post on Instagram

Dios miooo echo de menos el escenario y ese caloooor q me dais. Estoy q no quepo en mi pq a partir de este mes de marzo empiezo a girar!!! Me muero x llevar este nuevo show x tantos paises con mis compañerxs d viaje y escenario… Nunca habiamos trabajado tan duro pero valdrá la pena cuando lo estemos compartiendo con todxs vosotrxs❤️ 📸 @raulphoto ————————— Oh my gooood I miss the stage so much and the heat that you give me. I can’t contain my excitement because this month I’m starting my tour!!!! I’m dying to take this new show to so many countries with my travel and stage team… we had never worked this hard but it will be worth it when I will be sharing it with you all ❤

A post shared by ROSALÍA (@rosalia.vt) on

Veoma je poznata po svojoj modernoj interpretaciji flamenko muzike, koju u današnjoj pop kulturi diže na jedan potpuno novi level.

Rođena je u Barseloni, u ne baš muzičkoj porodici, ali je njena baka po kojoj je i dobila ime volela da peva. Kako kažu članovi njene porodice, uvek je bila mnogo nestašno dete, puno energije, planova i snova. U školi je uživala da u školskim predstavama peva i igra i uvek je bila u centru pažnje. Kod kuće je pričala katalonski jezik, osim kada se igrala sa sestrom i pretvarale su se da su stranci.

Prvi put je zapevala ozbiljno za nedeljnim ručkom nakon što ju je njen otac ohrabrio da peva i usledilo je nešto što niko od njih nije očekivao, a to je da je ona sve rasplakala svojim vokalnim sposobnostima i tog trenutka su svi prisutni bili svesni da će graditi muzičku karijeru u jednom momentu, kao što i sad radi.

“Nisam razumela šta se desilo, ali sam tada već znala da ću se baviti muzikom”, rekla je ova pevačica kada je pričala o tom događaju jednom prilikom.

Do sada je već sarađivala sa poznatim facama kao što su J Balvin, Pharrell Williams i James Blake. Svoju karijeru je doduše počela u vidu dua sa gitaristom Juanom Gómezom poznatijim kao Chicuelo još 2013. godine na festivalima Panama International Film Festival Festival Grec de Barcelona, gde je nakon toga njena karijera krenula uzlaznom putanjom još više.

Sarađivala je na prezentaciji albuma El Niño za špansku pevačicu Rocío Márquezdok je kompletan album producirao Raül Refree. 

Editors choice