Ukoliko ste ljubitelj serije Bridgerton, sigurno ste prethodni vikend proveli tako što ste gledali novu sezonu koja je dostupna na Netflixu, tako da ste dovoljno upoznati sa tematikom magične zemlje u kojoj je sve okrenuto ka tome da se pronađe prava ljubav. Serija nas je sve privukla zbog toga što je puna savršenih kostima i podseća nas na savremenu verziju nekog od romana Jane Austin, gde je sve ispunjeno dramom i skandalima iz visokog društva.

Bridgerton možemo da posmatramo kao kombinaciju Little Women i Gossip Girl, što uopšte ne zvuči loše. Kada počnete da gledate drugu sezonu, videćete da je ekipa glumaca pomalo izmenjena, jer je u samom centru pažnje novi lik koji glumi Simone Ashley, glumica koja nas je sve oduševila.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Simone Ashley (@simoneasshley)

Ashley igra harizmatičnu devojku, Kate Sharmu, koja je novi love interest liku kog već dobro poznajemo – vikontu Anthonyju Bridgertonu. Ova uloga je sigurno jedna od onih po kojoj će glumica biti zapamćena, jer je njena junakinja takva da ćete je – ili ludo zavoleti, ili će vas nervirati; svejedno – nećete je zaboraviti.

Pre nego što je počela da se bavi glumom, Simone Ashley je uživala u lekcijama pevanja i sviranja klavira, ali, za razliku od njenih roditelja, nije pošla tim stopama. Svoju big break je doživela nakon uloge u seriji Sex Education koja predstavlja jednu od najgledanijih na Netflixu. Posle ove uloge, usledio je još jedan veliki teen drama projekat, samo što Bridgerton neće gledati tinejdžeri, već sve generacije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Simone Ashley (@simoneasshley)

Početkom prošle godine, Twitterom je odjeknula vest da će Simone Ashley glumiti u novoj sezoni serije Bridgerton – na oduševljenje javnosti. Čak se i oglasila književnica Julia Quinn, koja je napisala knjige na kojima je serija zasnovana, rekavši da ne može biti srećnija, jer Simone Ashley izgleda baš kako ju je zamišljala.

Comments