Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Ne znam da li ste primetili ali Gucci ne može biti aktuelniji, i traženiji nego što jeste. Bilo da voliš tu estetiku ili ti je potpuno strana, činjenica je da barem jednom dnevno naletiš ne neku fotografiju sa Gucci monogramom, ili komadom. Samo u poslednjoj četvrtini godine prodaja je porasla za skoro 50%. Kul klinci i generalno ekipa, ne mogu da se zasite svega što brend ponudi. Crveni tepisi širom sveta su zasuti njihovim svečanim haljinama. I ne samo to, čini se da svi-od malih brendova do ozbiljnih dizajnera, crpe inspiraciju na očigledno nerpesušnom izvoru mladog genija pod imeno Alessandro Michele i njegove specifične estetike. Deluje kao da ceo svet želji da se obeleži tom prepoznatljivom crveno zelenom trkačkom štraftom.

View this post on Instagram

🖤 HBD*QUEEN OF PEACE🖤

A post shared by Alessandro Michele (@alessandro_michele) on

Svakako da glavnu ulogu u estetskom obrtu ove italijanske modne kuće ima prvenstveno Michele, ali glavni izvršni direktor Marco Bizzari koji je u Gucci došao 2015. zajedno sa Alesandrom,  podjednako je značajna figura koja korisiti nesvakidašnje metode ne bi li inspiracija i kreativnosti bili održani na vrhuncu.
Zapravo, Bizzari je nedavno otkrio da kompanija ima svoje tajno oružje: “komitet iz senke” milenijalaca mlađih od 30 godina.

Iako verovatno odmah zamišljaš neku bizarnu družinu: originalna Francuskinja koja svaki dan nosi baš one stajlinge koje svi preporučuju, japanska kraljica Instagrama, umetnik iz Bruklina, i trineastogodišnja vlog zvezda, realnost je ipak malo manje fantazmagorična, ali je još uvek ključ Gucci uspeha. To su zapravo svi zaposleni u ovoj modnoj kući koji imaju manje od 30 godina, i koje nevezano za njihovu pravu poziciju Bizzari povremeno dovodi na sastanke.

Editors choice