Vaši stavovi prema životnom izazovima, odnosima sa ljudima, načini na koje napredujete u životu, povezani su sa osobinama vaše duhovne životinje, vašeg zaštitnika u duhovnom svetu. Koja je vaša životinja?

Оvan

Vaša životinja je tigar! Snažni ste i sigurni u ono što želite da postignete i osvojite. To je ono što vas čini pouzdanim prijateljem, koji podržava i bodri sve oko sebe. Uvek nađete načina da dobijete ono što želite.

Bik

Vaša duhovna životinja je delfin. Ljudi se lako slažu sa vama, jer ste velikodušni i pouzdani, volite da budete nezavisni, ali vam ne smeta da svoju pažnju poklanjate drugima, jer ste veoma strpljivi. Delfini dele posebnu vezu sa ljudima i prijateljski su nastrojeni prema svima koje sretnu.

Blizanci

Zbog vaše dvostruke (mnogostruke) prirode, vama pripada hobotnica. Jedan deo vas je dobroćudan i okrenut ka drugima, želeći da svi budu srećni i zadovoljni, dok je drugi mračan i duboko emotivan. Ne možete pomoći sebe, osim da se obgrlite (kao pipcima) i pokušate da pomirite svoje suprotnosti, ili barem da ih sakrijete od drugih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @atyourtaste

Rak

Većinu vremena većinu stvari uzimate k srcu i toliko ste emotivni, da vam često zameraju vašu preosetljivost. Duboka briga za druge vam je stalno prisutna u srcu. Utehu i olakšanje vam može pružiti biće koje je potpuno privrženo, uvek puno poverenja i beskrajno odano, a to je pas. Psi osećaju isto što i vi.

Lav

Možete li da zamislite da ste povezani sa nekom drugom životinjom, koja nije lav? Pa, astrologija kaže da je ta druga životinja paun. Vi ste veoma samouvereni, volite raskoš i sjaj i ne prezate od javnog nastupa i prikazivanja svoje posebnosti, svojih talenata, lepote i uspeha. Niko ne može da se odupre vašem šarmu. Volite da se pokažete, kao paun. A imate i šta da pokažete!

Devica

Medved ide uz Device. Iako ste super organizovani i verovatno perfekcionista, takođe ste nestrpljivi kad stvari ne idu kako ste planirali. Volite da brinete o drugima i njihove potrebe često stavljate ispred svojih. Delujete strogo, stameno i snažno i imate veliko srce, kao medved.

Comments