Izbor nude karmina može biti pomalo riskantan potez, s obzirom na to da ne odogovaraju baš sve nude nijanse našem tenu. Da stvar bude još interesantnija, nude nijanse mogu obuhvatati sve varijante, od pink, preko boje breskve do braon nijansi  – a sve zavisi od toga kakav utisak želite da postignete. Ipak, pre nego što počnete da birate novu omiljenu nude nijansu, povedite računa da ona potpuno odgovara vašem tenu. Upravo vam mi u tome pomažemo.

Potpuno bled ten

Ukoliko imate potpuno bled ten, sigurno imate mnogo problema sa suncem, lako izgorite, skloni ste alergijama, a uz to verovatno imate i pegice. Stoga bi vaš cilj u izboru nude karmina trebalo da bude nijansa koja će dati malo boje vašem tenu.

koja nijansa nude karmina odgovara tvom tenu 1 Koja nijansa nude karmina odgovara TVOM tenu

Najbolje nijanse za vas su, stoga, boja breskve, ali njena nude nijansa, i to ona sa daškom šljokica, koja će biti odličan kontrast vašoj koži; ružičasta nijansa, koja deluje pomalo prozirno, ali koja će učiniti da vaše usne budu punije, sjajnije i da još više dođu do izražaja; i, naravno, potpuno nude varijanta, ili kako je mnogi nazivaju – providna varijanta. Ovu nijansu možete poneti u kombinaciji sa tamnijim smokey eyes efektom i tako postići odlične rezultate.

Comments