Procenite ludilo koje vaš bivši pokazuje posle raskida prema njegovom horoskopskom znaku – možda vam neke stvari budu jasnije, a možda se samo dobro zabavite.

Ovan

Ovan ima potrebu da svoje emotivne probleme razreši odlučnom akcijom. Umesto da se opija u kafani sa ortacima, ili prejeda uz omiljenu seriju, kao normalni ljudi, Ovnovi moraju da luduju. Ako je vaš bivši odjednom kupio moror, ofarbao se, počeo da se drogira i zabavlja sa maloletnicom, nije do njega, do znaka je.

Bik

On vas neće uznemiravati. Ma nećete ga više ni čuti ni videti. Osim što ćete u nekom trenutku saznati da je otišao na brod, postao budista, oženio se i zaposlio. Bikovi moraju da promene sve u svom životu, kad se prekine veza u kojoj se nisu ostvarili njihovi životni planovi.

Blizanci

Blizanci ne mogu da podnesu da se osećaju loše. Kad ih osećanja bacaju u depresiju, oni će se ponašati kao loptica za stoni tenis udarana reketima ishitrenih odluka, zbog kojih će posle opet žaliti i nastojati da to stanje prevaziđu novim ishitrenim odlukama. Ludi Blizanac će dati otkaz i postati slobodan umetnik, propovednik, zaluđenik za bodi-bilding, tatu majstor, ili šta god iz svog bogatog repertoara. Vi morate da vidite kako je on živnuo i pokrenuo se i kako mu je bolje bez vas.

raskid Koja vrsta ludaka je vaš BIVŠI – prema horoskopu

Rak

Ova vrsta ludaka među bivšima, posle raskida će postati promiskuitetan i vrlo aktivan – pravi ženskaroš, što je suprotno njegovoj prirodi. On će želeti da brzo nadoknadi ono što mu nedostaje, jer mu je potrebno žensko prisustvo i energija, a želeće i vama da pokaže kakvog ste poželjnog tipa izgubile. Ubrzo posle vas, steći će još nekoliko bivših, kojima će biti teško da shvate sa kakvim to ludilom imaju posla.

Comments