Strelac : Citrin 

Ljubaznost, dobro raspoloženje, društvenost, to odlukuje tvoj znak. Kamen koji ti je suđen rođenjem će ti pomoći da kontrolišeš svoj slepi optimizam i površnost. Strelčevi šire dobro raspoloženje, pozitivno su nastrojeni, otvoreni i živahni. 

Jarac: Rubin 

Praktičnosti , opreznost i emocionalnost će ti doneti tvoj zaštitni znak, a odbijaće od tebe pesimistične ljude i negativnost.Čini osobe rođene u znaku Jarca opuštenijim, pomaže im da se isključe iz svakodnevice i da se odmore, jača njihov osećaj odgovornosti i olakšava im rešavanje sukoba.

Vodolija :  Garnet

Ovaj dragi kamen sa sobom donosi : prijateljstvo, odanost. Ojačava osobine ovog znaka kao što su nepredvidivost i nezavisnost.Vodolije su rasterećene, vole slobodu, otvorene su i nesebične osobe, vole sve što je novo tako da će Garnet samo pojačati njihove pozitivne osobine.

Ribe: Ametist

Baš kao što su i Ribe, nesebične, osetljive i uvek prijateljski nastrojene. Ribe su dobrodušne, lako prilagodljive i osetljive, ne žele da budu u prvom planu, spremne su da pomognu i veoma su saosećajne. Ametist naglašava dejstvo tih osobina.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2018!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Madam Clairvoyant

Comments