Koji makeup look je idealan za tebe?

Koji makeup look je idealan za tebe?

Iskoristi priliku, budi brza i kreativna i osvoji Dermablend 3D [Correction] puder i Dermablend Fluid koje daruje Vichy!

Kada ti je potrebna instant doza samopouzdanja, samo posegneš za svojim neseserom sa šminkom i magija počinje! I nije da se sređuješ zbog nekog drugog, sređuješ se zbog sebe, da bi se sama osećala bolje, jer kada izgledaš dobro, kako je moguće da se i ne osećaš isto tako?

Dakle, jasno je kako šminka utiče na tebe i tvoje raspoloženje, ali, znaš li šta je osnova dobre šminke? Naravno, dobra podloga za koju je potreban dobar puder. Jer, kada imaš dobru osnovu, svaki tvoj makeup look izgledaće poput onih nastalih od strane stručne ruke profesionalca. Dakle – savršeno!

Ipak, koliko god bilo jednostavno zaključiti da je dobar puder skoro sve što ti je potrebno da svaki tvoj makeup look bude uspešan, nije baš tako jednostavno pronaći puder koji će ispuniti sve tvoje kriterijume. Puder koji će biti postojan, koji će imati dobru moć pokrivanja, puder sa kojim nećeš imati osećaj maske na licu… Ipak, daleko od toga da ovakav “čaroban” puder ne postoji. Postoji, i u pitanju su Vichy Dermablend puderi!

Dermablend 3D [Correction] puder poseduje visoku moć pokrivanja i ujednačavanja tena. Postojan je do 16 sati, a budući da je obogaćen salicilnom kiselinom i eperulinom, ovaj korektivni puder vidno umanjuje nesavršenosti. Koža je matirana, nežna i prijatna na dodir. Ovaj puder je namenjen masnoj koži sklonoj aknama, koja nakon korišćenja Dermablend korektivnog pudera postaje vidno poboljšana i ujednačena. Prijatne je teksture, lako se nanosi, lagan je i sa njim nećeš imati osećaj nošenja maske!

Dermablend Fluid je korektivni tečni puder koji spaja visoku koncentraciju pigmenata za optimalno prekrivanje i izuzetno upijajuću i laganu teksturu koja koži daje prirodan izgled i osećaj prijatnosti tokom celog dana. Uz ovaj puder dobijaš visoku moć pokrivanja i do 16 sati, prirodan izgled lepote, optimalan osećaj prijatnosti i 24-časovnu hidrataciju. Tvoja koža će biti matirana, bez masnih tragova, ten će biti ravnomeran i prirodan, bez osećaja maske. Lagan puder, a savršeno prekriva – da, moguće je!

U saradnji sa Vichy poklanjamo vam 3×2 Vichy pudera, Dermablend 3D [Correction] puder i Dermablend Fluid.

Sve što treba da uradiš jeste da rešiš naš nagradni kviz u nastavku. Svi koji urade kviz i ostave svoje podatke ulaze u uži krug za izbor dobitnika nagrada. Nagrađeni će biti najbolji odgovori, a imena dobitnika biće objavljena na sajtu www.wannabemagazine.com nakon isteka nagradnog kviza.

Nagradni kviz traje od 21. aprila do 4. maja, a pobednici će biti proglašeni 5. maja. 

Pobednice su: Ana Živković (Beograd), Milica Jotić (Beograd) i Teodora Tasić (Novi Sad). Čestitamo! Molimo vas da nam se javite u inboks naše Facebook stanice.

Nagradni kviz važi samo za Republiku Srbiju!

Koliko vremena ti je potrebno da se našminkaš?
Bez kog proizvoda za lepotu ne možeš?
Kada pogledaš svoju kožu, šta je ono što ti najviše smeta?
Šta ti je najvažnije prilikom kupovine pudera?
Uz omiljenu šminku, koju kombinaciju biraš za izlazak?
haljina 3 Koji makeup look je idealan za tebe?
haljina 4 Koji makeup look je idealan za tebe?
haljina 2 Koji makeup look je idealan za tebe?
haljina 1 Koji makeup look je idealan za tebe?

Share the quiz to show your results !


Ostavi svoje podatke u formi ispod da dobiješ rezultat kviza.

big loader Koji makeup look je idealan za tebe?
Nagradni kviz: Koji makeup look je idealan za tebe?

Comments