Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Kada je o modi reč, odeća nije sve o čemu treba voditi računa. Najčešće mnogo jači utisak ostavlja efektan model cipela ili tašne. A kada se one savršeno upare tada je ceo autfit podignut na viši nivo i modni pogodak je zagarantovan.

Uvek treba razmotriti primaran akcenat kada je stajling u pitanju, onaj koji želite da bude u prvom planu. Kada je garderoba svedena i neutralnih boja upečatljive cipele i tašne su savršen izbor za vaš autfit. Unapredite vaš izgled idealnom kombinacijom obuće i tašne i pritom nije važno fokusirati se na identične boje, već više faktora ulazi u uži izbor.

Koral1 Kombinacije tašni i cipela koje će SVAKU ŽENU inspirisati

Sparivanje po bojama nam uvek prvo “padne” na pamet, ali to nije presudno. Nekada je baš zanimljivije kada su cipele i tašne u različitim bojama. Usredsredite se na modele i materijale koji daju fantastičan vizuelni efekat kada ih pogledate u paru. Evo nekoliko primera koji će vas sigurno inspirisati.

Moćni modeli od crne kože

Koža je efektan materijal sam po sebi. Ako želite da postignete moćan punk ili rock izgled onda uparite kožne cipele i kožnu tašnu. Bez obzira što je ovo ne predstavlja ništa novo i šta više očekivana je kombinacija, ovakav spoj uvek izgleda sofisticirano i odaje utisak dobrog ukusa. Da biste “osvežile” ovu već dobro poznatu kombinaciju obucite haljinu od čipke i napravite modni iskorak.

Crno3 Kombinacije tašni i cipela koje će SVAKU ŽENU inspirisati

Editors choice