Univerzitet Metropolitan je sproveo akciju zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom – kompanijom Knjaz Miloš, koji je donirao preko 3500 proizvoda, vodu Aqua Viva i Tube sokove, budućim brucošima koji su polagali maturski ispit tokom prošle nedelje, kako bi olakšao i osvežio maturante za njima važan dan i polaganje velike mature.

Srednje škole iz Niša i Beograda, u okviru kojih je Univerzitet Metropolitan sproveo akciju uz pomoć kompanije Knjaz Miloš, su škole sa kojima Metropolitan ima takođe dugogodišnju i uspešnu saradnju.

Za veliku je pohvalu, što se i u ovako izazovnim situacijama, kompanija Knjaz Miloš odazvala saradnji i pronašla prostor, kao i vreme da donira srednjoškolcima osveženje i hidrataciju kada im je to bilo najpotrebnije.

Drago nam je što smo na ovaj način (tokom perioda koji je zahvatio našu zemlju i ceo svet sa pandemijom virusa covid-19), ovim znakom pažnje uspeli da obradujemo buduće brucoše i akademske građane, uz društveno odgovorne akcije koje ćemo nastaviti da realizujemo i organizujemo u narednom periodu.

metropolitan e1591873747823 Kompanija Knjaz Miloš i Univerzitet Metropolitan zajedno donirali preko 3500 proizvoda za osveženje maturantima
Comments

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X