Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Univerzitet Metropolitan je sproveo akciju zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom – kompanijom Knjaz Miloš, koji je donirao preko 3500 proizvoda, vodu Aqua Viva i Tube sokove, budućim brucošima koji su polagali maturski ispit tokom prošle nedelje, kako bi olakšao i osvežio maturante za njima važan dan i polaganje velike mature.

Srednje škole iz Niša i Beograda, u okviru kojih je Univerzitet Metropolitan sproveo akciju uz pomoć kompanije Knjaz Miloš, su škole sa kojima Metropolitan ima takođe dugogodišnju i uspešnu saradnju.

Za veliku je pohvalu, što se i u ovako izazovnim situacijama, kompanija Knjaz Miloš odazvala saradnji i pronašla prostor, kao i vreme da donira srednjoškolcima osveženje i hidrataciju kada im je to bilo najpotrebnije.

Drago nam je što smo na ovaj način (tokom perioda koji je zahvatio našu zemlju i ceo svet sa pandemijom virusa covid-19), ovim znakom pažnje uspeli da obradujemo buduće brucoše i akademske građane, uz društveno odgovorne akcije koje ćemo nastaviti da realizujemo i organizujemo u narednom periodu.

metropolitan e1591873747823 Kompanija Knjaz Miloš i Univerzitet Metropolitan zajedno donirali preko 3500 proizvoda za osveženje maturantima

Editors choice