Počeli ste da dejtujete sa simpatijom i za sada je sve kako treba. Ono što vas sada zanima je da to da li su vaše natalne karte kompatibilne? Svi smo prošli kroz taj momenat. Istraživanje na internetu, pokušavanje da povežemo nepovezive stvari i uzdamo se u to da je došlo do greške i da samo nismo naišli na relevantan sajt.

Informacije o kompatibilnosti u vezi će vam astrolozi reći tako što će proveriti koliko su kompatibilni vaši znakovi u Suncu. Naravno, vaše Sunce je u onom znaku u kom ste rođeni. Ali, informacija o tome u kom ste znaku rođeni isključuje vreme vašeg rođenja. A da biste, zaista, odredili kompatibilnost potrebne su vam sve tri informacije: datum rođenja, vreme i mesto. Jer, ipak je određivanje kompatibilnosti malo komplikovanije.

Pročitajte i ovo: Bik muškarac – karakteristike i kako ga osvojiti

Ako znate sve tri informacije, onda možete da vidite nečiju natalnu kartu. Naravno, znak u kome je vaše Sunce je mnogo vaćan, ali postoje i drugi faktori koji mogu da odrede vašu kompatibilnost. Da li su vaše natalne karte kompatibilne najviše može da vam otkrije položaj Meseca, jer je Mesec zadužen za naša osećanja i emotivnu stranu. Dok položaj Saturna opisuje kako mi doživljavamo strast i ljubav.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᴍᴏᴏɴ ʟᴏᴠᴇʀs (@moonlovers___)

Sve informacije su vrlo bitne. Jedino tako možete da znate da li su vaše natalne karte zaista kompatibilne. Zapravo, što više informacija imate – to ćete bolje odrediti kompatibilnost. Ali, šta ako nemate sve tri informacije. Možda znate u kom znaku je Sunce vašeg partnera, ali ne znate gde mu se nalazi Venera – šta onda raditi?

Oslonite se na datum rođenja. Dakle, samo datum može da vam otkrije u kom su položaju Venera i Mars, što vam može dati dovoljno podataka. Evo nekoliko mogućih astroloških veza koje mogu da vam otkriju da li ste kompatibilni.

Pročitajte i ovo: Predstavljamo vam letnji seks horoskop – vreme je da eksperimentišemo!

Sve informacije o natalnoj karti

Ako imate sve informacije o natalnoj karti možete dobro da utvrdite da li ste kompatibilni ili ne. U astrologiji, vaš glavni znak je uvek nasuprot vašem podznaku. Da biste pronašli svoj podznak samo pogledajte koji se znak nalazi šest znaka unazad od znaka u kom vam je Sunce.

Kako proveriti da li su vaše natalne karte kompatibilne?

Kada saznate informacije koje su vam potrebne i utvrdite koji je njegov znak, a koji podzank, onda je potrebno da utvrdite da li se vaši znaci i podznaci podudaraju – što ne želite da se desi. Dakle, ako ste vi Devica, a podznak vam je u Ribama, onda je potrebno da znak vašeg partnera bude Ribe, ali da mu je podznak u Devicama.

Pročitajte i ovo: Poklon za rođendan prema horoskopu – nema greške!

Čak i kada nije tačno suprotan znak vašem, situacija da su vam znakovi u istom elementu (na primer, vi ste u podznaku Bik, a vaš partner je Jarac) može značiti da ćete lepo funkcionisati, jer su ova dva znaka zemljana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᴍᴏᴏɴ ʟᴏᴠᴇʀs (@moonlovers___)

Elementi koji pokazuju da ste kompatibilni

Isto kako znak i podznak mogu da vam kažu da li su vam natalne karte kompatibilne, tako mogu da vam kažu i elementi. Iako je vaš znak u elementu vatre – možda je ostatak vaše natalne karte u elementu vode. Ista stvar važi i za vašeg partnera. Ako je njegov znak vatren, možda mu je podznak voden ili obrnuto, što bi vama odgovaralo. Ako su vam znaci u istim elementima, znači da ćete vibrirati istom ili sličnom energijom.

Pročitajte i ovo: #staytoxic – kako svaki horoskopski znak štiti ego nakon raskida

Sunce i Mesec

Znak u kome je vaše Sunce je vrlo bitan, jer je povezan sa vašim egom, ali bitno je i u kom znaku se nalazi vaš Mesec. Mesec vas povezuje sa svojom dušom i emocijama, što je jednako bitno. Ono što treba da ispratite je gde se nalazi vaše Sunce i Mesec vašeg partnera. Ako su vaši znaci (dakle, vaš u Suncu njegov u Mesecu) isti, – to se naziva konjukcija. Zatim, ako su udaljeni za dva znaka, nazivamo ih sextile, i vaša kompatibilnost je negde na polovini, ali ako su vam znaci udaljeni za četiri – onda je to sjajna vest!

Pročitajte i ovo: Nedeljni horoskop: 30. septembar – 6. oktobar

Naslovna fotografija: instagram.com/moonlovers___

Milica Antić

Comments