WANNABE MAGAZINE je najposećeniji fashion, beauty & lifestyle magazin u Srbiji. Tokom četrnaestogodišnjeg iskustva u razvoju online publishing brenda i kreiranju sadržaja u skladu sa digitalnim i marketinškim trendovima, nastao je i razvio se WANNABE Media digitalni kreativni studio specijalizovan za vizuelni nastup i komunikaciju na digitalnim kanalima modnih, beauty i lifestyle brendova. WANNABE Media studio je prepoznatljiv po inovativnim kreativnim konceptima i definisanim estetskim standardima, fleksibilnosti i brzoj egzekuciji visokog kvaliteta.

Pozicija:

SOCIAL MEDIA MANAGER

Tražimo kreativnu, informisanu i komunikativnu osobu, koja voli i poznaje društvene mreže i digitalni marketing, koja razume brzinu digitalnih kanala komunikacije i shodno njoj i radi, prati sve globalne aktuelnosti i trendove iz oblasti mode, lepote, lifestyle-a, kulture i pop-kulture i ume da kreira i bira sadržaj za društvene mreže u skladu sa potrebama lifestyle web magazina.

1080x1920 1 Konkurs za POSAO: SOCIAL MEDIA MANAGER – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Ova pozicija podrazumeva:

– Uređivanje stranica i vođenje oglašavanja za WANNABE MAGAZINE, easy life magazin i WMAN magazin (kreiranje plana, community management, osmišljavanje novih formata i ideja za svaku od stranica, učestvovanje u kreativnim procesima vezanim za sadržaj stranica i praćenje produkcije materijala za stranice, postavku oglasa na Facebooku, Instagramu i YouTubeu, kreiranje izveštaja po potrebi)

Full-time posao i rad iz kancelarije

Pored kreativnosti, brzine u radu, fleksibilnosti i odgovorne prirode, šta još očekujemo od tebe?

– Minimum 2 godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji, poželjno u medijskoj kući ili marketinškoj agenciji

– Obrazovanje VII stepena stručne spreme

– Da si aktivan korisnik socijalnih mreža i da revnosno pratiš trendove i promene u toj oblasti

– Dobro poznavanje i iskustvo sa Facebook/Instagram, poželjno minimum 2 godine radnog iskustva sa navedenim platformama

– Da dobro rukuješ MS Office paketom programa 

– Da imaš napredno poznavanje engleskog jezika

– Da si timski igrač, komunikativan/na i vedrog duha

Plus za tvoju prijavu su poželjni:

  • Iskustvo u pisanju, poželjno vezano za fashion, beauty i lifestyle teme
  • Iskustvo u radu na Canvi i kreiranju sadržaja u CapCut aplikaciji
  • Poznavanje osnovnih principa Google Analitike 

Ukoliko veruješ da imaš ono što je potrebno da se pridružiš našem uspešnom, dinamičnom i rastućem timu, prijavi se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com, sa naznakom pozicije SOCIAL MEDIA MANAGER za koju se prijavljuješ.

Pošalji nam svoj CV sa fotografijom, portfolio, kao i motivaciono pismo u kom ćeš navesti zašto želiš da radite u WANNABE MAGAZINE-u. Samo kompletne prijave biće uzete u obzir, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Konkurs traje do 19. 7. 2024. godine.

Comments