Tvoj lični stil je ono što će te u velikoj meri određivati kroz život. Iako te “odelo” neće činiti boljom osobom, ono je ipak suštinski veoma bitno. Ono šta nosiš i način na koji to nosiš u velikoj meri će tvojoj okolini govoriti o nekim navikama, o tvojoj ličnosti, videće se kroz to i kakav karakter imaš, te brojne osobine mogu preko toga da se otkriju. Možda se još uvek pronalaziš, što je sasvim normalno, jer se stil nadograđuje kroz godine, sazrevanje, tvoje psihičko stanje, a ovo su koraci koje bi trebalo da pređeš kako bi kvalitetnog i autentičnog stila i došla.

street style 4 Koraci koje moraš da pređeš kako bi pronašla svoj lični stil

Moraš da “razumeš” oblik svog tela

Jedno od najvažnijih pravila jeste da znaš kakve si građe, da imaš pravu sliku o sebi, a ne tu takozvanu “iskrivljenu”. Svi smo skloni sebe da idealizujemo, ulepšavamo i da sebe vidimo bolje nego ostali, a uz to su česti i slučajevi da devojke sebe vide debljom nego što jesu, mršavijom, te imaju neku pogrešnu sliku o sebi misleći da nisu dovoljno dobre. zato je od presudne važnosti da konačno uvidiš kakvog je oblika tvoje telo, te da na osnovu toga i biraš odevne komade i autfite koji će ti pristajati. Da prikrivaju nedostatke i ističu ono šta je dobro i šta kod sebe voliš.

Pronađi komad koji će biti tvoj “pečat”

Ovo znači da je potrebno da te ljudi prepoznaju po nečemu. Možda će to biti uvek savršene cipele, možda neke jedinstvene torbe kao aksesoar koji vole sve žene, ali ćeš ih ti nositi ili birati na neki drugačiji način, te bilo šta drugo šta voliš i šta nosiš uvek i svuda, jer te čini sigurnijom, osećaš se lepše sa tim i nikada bez toga ne izlaziš iz svog doma. Prepoznatljivost je ono što će u velikoj meri uvek određivati tvoj lični stil.

Comments