Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Svakog meseca ista mini horor priča. Da, pogađaš, “oni dani”. Koliko god da sam navikla na ovo, da kažem, stanje i dalje me totalno poremeti i tih dana zaista nisam u stanju da funkcionišem kao sav normalan svet. Ili kao sav normalan ženski svet. Ne samo zbog bola u stomaku, već i takvog pada energije da je to prosto neverovatno! Ne znam za tebe, ali ja bih spavala po ceo dan i uopšte mi ne bi bio problem da ostanem u krevetu tih pet, šest dana. Čak, to bi bilo i jako korisno kada malo bolje razmislim. S obzirom na to da mi je raspoloženje takođe kritično, računam da bi bilo najsigurnije da prosto ne komuniciram ni sa kim da ne bih došla u neprijatnu situaciju da se pravdam: “Pa, znaš, oni dani…”

Ali, život teče bez obzira na to da li si u “onim danima” ili ne i on prosto nema razumevanja niti opravdanja za tebe. Na tebi je da ustaneš, ispraviš se, udahneš duboko i suočiš se sa svojim svakodnevnim obavezama, jer one ne čekaju, bez obzira na to što ne samo da ti nisu sve ovce na broju nego su i tako daleko pobegle da ih u skorije vreme uopšte nećeš ni naći! A u takvoj situaciji ti je zaista svaka pomoć dobrodošla. Šta god može da učini da se osećaš malo bolje, šta god može da ti vrati osmeh na lice, podigne energiju i bude podrška u ovim teškim danima (jer ko god da kaže da nisu teški – laže, ne razume!) spremna si da oberučke zagrliš i izljubiš kao roda rođenog! (smeh)

ulosci 2 1 Korisni saveti: Zašto je pamuk najbolji za tebe tokom menstruacije (BLOG)

Šalu na stranu, ja svoj ciklus sada ne mogu da zamislim bez malene podrške u vidu Bella uložaka koji čine da se osećam prijatno, spokojno i sigurno, što mi je u ovim danima zaista najvažnije. Možda se osećam bezveze, ali makar mogu da budem sigurna da će uložak ostati na svom mestu tokom celog dana zahvaljujući specijalno dizajniranim ivicama. A kada na svoje uloške zaista možeš da se osloniš, onda je to to! Proizvod koji postaje sastavni deo svakog tvog ciklusa i sa kojim znaš da si sigurna, šta god da se desi. Tako da, uz ove uloške zaista mogu da se opustim i zaboravim da sam u “onim danima”, a to mi jako pomaže da se koncentrišem i posvetim svim obavezama. To Do lista ne čeka!

Editors choice