Kosa boje breskve je veseli, neočekivani beauty trend za ovo leto. Primećujemo da vedre boje preuzimaju svet mode i lepote u svakom aspektu, obliku i formi ove sezone. Od svetlih, monohromatskih odevnih kombinacija do letnjih hajlajtera boje breskve, zabavne i razigrane nijanse su baš svuda, a vaša kosa nije izuzetak.

Jedna boja kose koju vidimo kako dobija na popularnosti ovog leta je nešto drugačiji osvrt na ružičasti Barbiecore trend. To je upravo kosa boja breskve – trend koji je idealan ako ovog leta želite efektnu transformaciju.

Pastelne boje kose su već dugo aktuelne i često ih vidimo na društvenim mrežama. Nežna boja breskve je dobrodošla varijacija svetlih narandžastih i ružičastih tonova koje smo viđali, ali još uvek ima letnje vibracije. Svetlija nijansa breskve je savršena za dane na plaži, a ovu boju možete čak učiniti više narandžastom ili više ružičastom u zavisnosti od vašeg izgleda ili ličnosti. Ako tražite novu boju kose ove sezone, koja je zabavna i razigrana kao i vi, breskva je možda idealna letnja nijansa za vas.

Kosa boje breskve – frizure koje će vas inspirisati

Shag frizura boje breskve

Breskva je zabavna i koketna boja u svakom scenariju, ali ako želite izgled koji će biti više buntovnički i punk, kombinujte pastelnu boju breskve sa shag frizurom. Možete čak i da svojim korenima ostavite svoju prirodnu boju za bezbrižan izgled koji će duže izgledati sveže.

Konjski rep za plažu

Breskva je divna nijansa kose ako ćete celo leto provoditi napolju i na plaži. Ako se radujete što ćete svoje dane provesti izležavajući na pesku, kosa boje breskve besprekorno oličava te vibracije. Obavezno je vežite u konjski rep pre nego što utonete u talase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Aloi (@nessaloi)

Breskva i ružičasta

Kosa boje breskve je odlična za leto, ali šta ako želite da vaša frizura lako pređe u jesen? Za vansezonski osvrt na trend kose boje breskve, odlučite se za nijansu koja više naginje ka ružičastom kraju spektra. Ova zagasita ružičasta nijansa može se bez napora uklopiti u bilo koji od vaših voljenih jesenjih autfita.

Nekoliko tonova breskve

Da li jedan ton breskve jednostavno ne radi posao za vas? Ako je tako, slobodno uključite neke Barbiecore elemente u frizuru (dodajte jarkoružičaste tonove). Kombinovanje više tonova breskve će vašoj frizuri dodati dimenziju i verovatno ćete dobiti komplimente gde god da se okrenete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NATASHA (@atomixpixie)

Crveni koren

Možda ste rock’n’roll devojka koja daje lični pečat svakom trendu? U tom slučaju, dodajte malo bunta svojoj kosi tako što ćete je ofarbati u crvenu boju u korenu, a zatim pramenove u boju breskve. Ova kombinacija izgleda odlično na svim tipovima kose, ali posebno nam se dopada kako izgleda kad napravite talase.

Prirodna kosa sa pramenovima boje breskve

Nekoliko pramenova boje breskve izgleda zapanjujuće na bilo kojoj prirodnoj boji. Ovo je suptilan osvrt na trend i jednostavan su način da ga isprobate bez potpunog farbanja. Ako vam se dopadne, možda će vaša sledeća frizura biti mnogo hrabrija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stephanie‍♀️ (@ffigs)

Koren boje breskve

Druga opcija ako samo želite da probate breskvu je da je nanesete na koren, a ostatak kose ostavite u prirodnoj boji. Međutim, ova frizura će verovatno zahtevati malo više održavanja kako vaš prirodni koren raste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by & (@theretreatsalonandspa)

Pročitajte i ovo: Cherry cola boja za kosu – trend koji je ponovo zaposeo društvene mreže

Naslovna fotografija: instagram.com/oliviamilsom

Božica Luković

Comments