Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Izgleda da nam se ovog proleća smeši novi trend koji je nešto sasvim drugačije od onoga na šta smo do sada navikle. Doduše, u tome i jeste čar – isprobavati nešto novo, stalo ispitivati ukus i na kraju možda pronaći nešto sasvim neočekivano što će nas potpuno očarati, zavesti i bez čega više nećemo moći ni da zamislimo svoje svakodnevne beauty rituale.

Do sada smo svakako navikle na savršenu, uglađenu kosu, na ravno isfeniranu, potom ispeglanu, čak i više puta ako je potrebno; svaka dlaka je na svom mestu, sve se sija kao ogledalo, sve je pravo kao papir. Hm, dosadno, zar ne? Zašto umesto toga ne biste isprobale nešto sasvim suprotno tome? Čupavu, ležernu, neobaveznu frizuru koja podseća na kosu od “nekoliko dana”, punu života i nikako slepljenu i “uštogljenu”? Jer, to je novi prolećni trend koji nam se smeši sa ulica, a ako vam je dosta prevelikog truda “oko glave” definitivno bi trebalo da ga isprobate već danas!

messy kosa 3 Kosa od NEKOLIKO DANA biće novi trend koji ćete voleti

Editors choice