Ljubitelji maskiranja ovih dana se veoma raduju, ali i imaju velike probleme, budući da je potrebno odabrati dobar i primetljiv kostim, koji će izdvojiti iz te mase. Noć veštica, iako nešto što se obeležava kod Amerikanaca i kod nas je dosta zastupljena, što je svakako posledica toga da ljudi vole da se maskiraju i dopada im se ideje da bar na trenutak budu u nečijoj koži. U svakom slučaju, maske i kostimi veštica, nekih strašnih stvorenja nekima budu previše, pa smo danas izdvojili za devojke najbolje kostime koji će pokazati njihov dobar stil, savremenost i osećaj za moderno. Odaberite, koja biste dama najpre bile?

U poslednje vreme javnost, a najviše devojke, “poludele su za serijom “Scream Queens” koja priakzuje dešavanja u okviru sestrinstva i američkih studenata koji iza svog savršenog izgleda čuvaju veoma mračne tajne. Neka vam inspiracija bude baš ova TV serija, pa iskopirajte stil i izgled Šanel Oberlin, koja uvek izgleda veoma otmeno, ali i šik i malo ekstravagantno.

Kostimi za Halloween Kostimi za Halloween: Vodič za moderne devojke

Stil i savršen izgled uvek podsete na jednu odličnu devojku, kraljicu serije “Seks i grad“, te Saru Džesiku Parker u ulozi Keri Bredšo. Keri je neko ko je kroz seriju, a kasnije i filmove, pokazala perfektan izgled i stil za kojim svi godinama žude, pa biste za neku žurku povodom ove večeri mogle da ponesete divne, plave lokne i neki autfit koji iznenađuje, ali stoji i izgleda odlično.

Kostimi za Halloween.jpg2  Kostimi za Halloween: Vodič za moderne devojke
Comments