Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Ljubitelji maskiranja ovih dana se veoma raduju, ali i imaju velike probleme, budući da je potrebno odabrati dobar i primetljiv kostim, koji će izdvojiti iz te mase. Noć veštica, iako nešto što se obeležava kod Amerikanaca i kod nas je dosta zastupljena, što je svakako posledica toga da ljudi vole da se maskiraju i dopada im se ideje da bar na trenutak budu u nečijoj koži. U svakom slučaju, maske i kostimi veštica, nekih strašnih stvorenja nekima budu previše, pa smo danas izdvojili za devojke najbolje kostime koji će pokazati njihov dobar stil, savremenost i osećaj za moderno. Odaberite, koja biste dama najpre bile?

U poslednje vreme javnost, a najviše devojke, “poludele su za serijom “Scream Queens” koja priakzuje dešavanja u okviru sestrinstva i američkih studenata koji iza svog savršenog izgleda čuvaju veoma mračne tajne. Neka vam inspiracija bude baš ova TV serija, pa iskopirajte stil i izgled Šanel Oberlin, koja uvek izgleda veoma otmeno, ali i šik i malo ekstravagantno.

Kostimi za Halloween Kostimi za Halloween: Vodič za moderne devojke

Stil i savršen izgled uvek podsete na jednu odličnu devojku, kraljicu serije “Seks i grad“, te Saru Džesiku Parker u ulozi Keri Bredšo. Keri je neko ko je kroz seriju, a kasnije i filmove, pokazala perfektan izgled i stil za kojim svi godinama žude, pa biste za neku žurku povodom ove večeri mogle da ponesete divne, plave lokne i neki autfit koji iznenađuje, ali stoji i izgleda odlično.

Kostimi za Halloween.jpg2  Kostimi za Halloween: Vodič za moderne devojke

Editors choice