Da li ste znali da muškarci imaju 20% tanju kožu od žena i da imaju veće pore, što znači da im se može više prljavštine skupiti na licu i tako izazvati brojne probleme. Zbog toga je potrebno kreirati posebne formulizovane kreme i sredstva za čišćenje lica, jer ženski losioni nisu dovoljno jaki za njih.

Losion posle brijanja

Losion za kožu kao u bebe1 Kozmetika za muškarce

Losion za kožu kao kod bebe

Niko nije uvek savršeno spretan sa brijačem i nekada se posečemo, pa onda stavljamo toalet papir na ranu i sve se to zalepi i bude bljak… Losioni koji ne sadrže alkohol(koji peče ako ga nanesete na ranu) imaju uticaj na vašu kožu. Em je mekša, em mirišljavija.

Pinceta

Na lepe obrve kod muškaraca svaka žena obrati pažnju Kozmetika za muškarce

Na lepe obrve kod muškaraca svaka žena obrati pažnju

Ne bojte se nje! Pinceta nije samo za žene i ne boli toliko (ako više volite, pokušajte sa voskom). Pinceta služi za čupkanje suvišnih dlačica između obrva. Niko, nijedna žena ne voli ”jednu obrvu”.

Turpija i makazice

Za vidno negovane ruke koristite i kremu za ruke Kozmetika za muškarce

Za vidno negovane ruke koristite i kremu za ruke

Služe kako biste sredili nokte, kako ne biste imali ”radničke” ruke sa crnim ispod noktiju. I sami volite lepe ženske ruke- ugledajte se onda na žene.

Antiperspirant

Antirespirant posle svakog tuširanja Kozmetika za muškarce

Antiperspirant posle svakog tuširanja

Bilo koji! Samo ga redovno koristite. Ne bi bilo lepo da vam se dogodi da ”zamirišete”, jer će ljudi bežati od vas. Naravno, podrazumeva se da ste ga stavili posle tuširanja.

Parfem

4762098 f520 Kozmetika za muškarce

Žene često muškarca pamte po parfemu koji je koristio.

Da, žene privlači parfem. Više primećuju i poštuju muškarce koji lepo mirišu. Zar nije dovoljno rečeno?


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments