Često dođu ti trenuci kada je potrebno imati lepu kosu i sređenu frizuru, ali zapravo nemate vremena da sve to i ostvarite. U tim trenucima skoro svaka devojka postaje “uradi sam” majstor i frizer, budući da je vremena ostalo još toliko da se obuče, nanese sjaj i maskaru, te da izleti iz kuće kako ne bi zakasnila na posao, sastanak sa dečkom ili drugaricama na piće, te bilo gde drugo. Ukoliko se pronalaziš i sama u ovim opisima, onda će ovi tutorijali biti odlični za tebe, jer ćeš naučiti kako da u nekoliko minuta, nekad i sekundi, napraviš odličnu frizuru koja će se sasvim uklopiti uz tvoj odabrani autfit.

Ovo izgleda jako zanimljivo. Očešljajte kosu, te prednje pramenove uzmite i pletite u pletenicu tako da ona ide po sredini lica. Uzimajte pramen po pramen od kose, te kada završište pletenicu, samo je prebacite preko glave i imaćete jako interesantnu frizuru koja će čak i dodati malo volumena.

Kosa je tako lepa kada prenoći ili nekoliko sati odstoji ispletena u jednoj ili više pletenica, te dobije one divne talase. No, često je veoma teško naći vremena da toliko čekate da se ta frizura napravi, a spavati sa njima nije baš najprijatnije. Ali i za to ima rešenje. Ispletite pletenice, onoliko koliko želite i imate vremena, te preko njih pređite presom za kosu i imaćete isti efekat kao da su prenoćile ili ste čekali nekoliko sati da se kosa uvije.

Comments