Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Svečano je otvoren – MET Art Shop, koncept store koji je lansirao Univerzitet Metropolitan zajedno sa Artists Anonymous-om, neprofitabilnom organizacijom, koja se bavi socijalo angažovanim dizajnom i koja ujedinjuje kreativce sa jednom zajedničkom idejom – MI kreiramo, VI kupujete, ZAJEDNO doniramo.

Kako bi sve dosadašnje humanitarne projekte i radove studenata sa Fakulteta digitalnih umetnosti prikazali na jednom mestu, Univerzitet Metropolitan u Beogradu je imao ideju da otvori krativnu koncept radnju kao što je MET Art Shop. Budućnost komunikacije leži u rukama dizajnera, a u DNK svakoga od njih je želja i ambicija da pošalju snažne i angažovane poruke koje će doprineti opštem dobru. Ovom prilikom pozivamo sve dizajnere da nam se pridruže.

Svi zainteresovani ljubitelji umetnosti i dobre volje moći će da kupe unikatne, autentične radove kreativnih i mladih autora, i svoj novac doniraju u humanitarne svrhe svakim radnim danom od 9:30h do 17h na Univerzitetu Metropolitan (Tadeuša Košćuška 63). Zanimljivo je, da je u oči samog otvaranja MET Art Shop-a, 04. oktobra, bio obeležen i Svetski dan zaštite životinja, a kako je Univerzitet Metropolitan – pet friendly, svečano otvaranje shop-a je još više dobilo na značaju.

met art shop Kreativno otvaranje MET Art Shop a

Univerzitet Metropolitan se zahvaljuje svima koji su bili deo ovog sjajnog projekta, prvenstveno profesorki Madleni Dašić koja je i kreirala sam koncept Artists Anonymous, kao i svim profesorima i studentima sa Fakulteta digitalnih umetnosti. Takođe bila im je čast da ugoste mnogobrojne prijatelje i medije koji su podržali nesvakidašnje i kreativno lansiranje MET Art Shop-a – televiziju N1 koja je bila prisutna i napravila fenomenalan prilog o humanitarnom radu njihovih studenata, portalima: Studio BWANNABE MAGAZINESee CultBeograd uživo, kao i stalnim partnerima koji podržavaju Univerzitet Metropolitan na različitim projektima –SlatkotekaChipsyGuaranaTube i Aqua Viva.

Svi su dobrodošli da uživaju u kreativnosti koju su studenti pripremili i doniraju svoj novac u humanitarne svrhe.

Editors choice