Svečano je otvoren – MET Art Shop, koncept store koji je lansirao Univerzitet Metropolitan zajedno sa Artists Anonymous-om, neprofitabilnom organizacijom, koja se bavi socijalo angažovanim dizajnom i koja ujedinjuje kreativce sa jednom zajedničkom idejom – MI kreiramo, VI kupujete, ZAJEDNO doniramo.

Kako bi sve dosadašnje humanitarne projekte i radove studenata sa Fakulteta digitalnih umetnosti prikazali na jednom mestu, Univerzitet Metropolitan u Beogradu je imao ideju da otvori krativnu koncept radnju kao što je MET Art Shop. Budućnost komunikacije leži u rukama dizajnera, a u DNK svakoga od njih je želja i ambicija da pošalju snažne i angažovane poruke koje će doprineti opštem dobru. Ovom prilikom pozivamo sve dizajnere da nam se pridruže.

Svi zainteresovani ljubitelji umetnosti i dobre volje moći će da kupe unikatne, autentične radove kreativnih i mladih autora, i svoj novac doniraju u humanitarne svrhe svakim radnim danom od 9:30h do 17h na Univerzitetu Metropolitan (Tadeuša Košćuška 63). Zanimljivo je, da je u oči samog otvaranja MET Art Shop-a, 04. oktobra, bio obeležen i Svetski dan zaštite životinja, a kako je Univerzitet Metropolitan – pet friendly, svečano otvaranje shop-a je još više dobilo na značaju.

met art shop Kreativno otvaranje MET Art Shop a

Univerzitet Metropolitan se zahvaljuje svima koji su bili deo ovog sjajnog projekta, prvenstveno profesorki Madleni Dašić koja je i kreirala sam koncept Artists Anonymous, kao i svim profesorima i studentima sa Fakulteta digitalnih umetnosti. Takođe bila im je čast da ugoste mnogobrojne prijatelje i medije koji su podržali nesvakidašnje i kreativno lansiranje MET Art Shop-a – televiziju N1 koja je bila prisutna i napravila fenomenalan prilog o humanitarnom radu njihovih studenata, portalima: Studio BWANNABE MAGAZINESee CultBeograd uživo, kao i stalnim partnerima koji podržavaju Univerzitet Metropolitan na različitim projektima –SlatkotekaChipsyGuaranaTube i Aqua Viva.

Svi su dobrodošli da uživaju u kreativnosti koju su studenti pripremili i doniraju svoj novac u humanitarne svrhe.

Comments