Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kristen Stjuart (Kristen Stewart), zvezda “Twilight“ filmova, je u više navrata rekla, a i dokazala, da je moda ne zanima previše. Međutim, pred objektivom dua Mert & Markus (Mert & Marcus) i uz pomoć stiliste Edvarda Eninfula (Edward Eninful), Kristen je postala prava diva iz šezdesetih. Mačkaste oči i visoko natapirana kosa od nje su napravile pravu femme fatale, a u intervjuu za “W Magazine“ govori o poslednjem delu “Twilight“ franšize, ljubavi prema vampirima, ali i svojoj karijeri. Kristen ima tek 21 godinu, a glumom se bavi od detinjstva. Uloga Bele (Bella) u “Twilight“-u je jedina komercijalna uloga ove atipične holivudske lepotice.

168 Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011. 239 Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011. 330 Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011. 426 Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011. 525 Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice