Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Odličan engleski termin “Attention Whore” koji ne zvuči kao pun pogodak kad se prevede, totalno objašnjava šta zapravo jeste onaj ko se prodaje za pažnju. Kurvinjska priroda je redovno stanje duha, psihe i emocija kod nekih osoba i ova delikatna osobina nije rezervisana samo za žene, kao što bismo mogli olako da zaključimo. Neki muškarci ispoljavaju AW sindrom u mnogo većoj meri od žena, koje ga takođe ispoljavaju.

Nisam bila ironična kad sam kurvanje za pažnju nazvala delikatnom osobinom – ona nije uvek sirova i nije je uvek jednostavno prepoznati i prozvati. Osim toga, kod nekih ljudi je ova osobina najsajnije, najupečatljivije i najzanimljivije što imaju – čini ih izvrsnim zabavljačima i glumcima. Kod drugih, AW sindrom dolazi do izražaja kad već zagaze duboko u neku dijagnozu i kad sve oko sebe maltretiraju svim ogavnim prizorima i akcijama koje su u stanju da izvedu. Kod većine, AW se pojavljuje u svom izvornom obliku i sastoji se od sebičnosti, kalkulacije i drame, koja kao najprirodniji teren ispoljavanja zloupotrebljava partnerske odnose.

Neodoljiva AW

Sigurno poznajete ovakve žene, kao i muškarce. Ove osobe trepere nekom posebno privlačnom energijom, obično su veoma seksi i otvoreno pokazuju svoja osećanja, deluju vrlo zainteresovano i veoma su zabavne. Ovakve osobe su zapažene – a one to i žele, više od svega. Ako su talentovane i vredne, imaće šta i da ponude, voleće javne nastupe i usmeriće svoj AW sindrom kreativno i konstruktivno. Ipak, u emotivnim odnosima im to neće biti jednostavno i stalno će menjati partnere, u potrazi za publikom u privatnom životu. One idu iz veze u vezu, takoreći bez pauze. Stalno se zaljubljuju i ostaju na površini emotvnih odnosa, gubeći interesovanje, kad se pojavi neko nov, na kome mogu da isprobaju svoje sposobnosti očaravanja. One sijaju i blistaju, zasenjujući time svoju mračnu i labilnu stranu, koja je uvek tu, odmah ispod glazure.

devojka 31 Kurvanje za pažnju: Da li i koliko patiš od AW sindroma?

Editors choice