Meces rođenja nas postavlja na mnogo načina, bez obzira što se dva horoksopska znaka uklapaju u isti mesec. Ova analiza prepoznaje kvalitet srca prema mesecu rođenja – proverite da li to ima smisla za vas.

Kvalitet srca prema mesecu rođenja

Januar

Vaše srce je umorno od emocionalnih povreda koje ste doživeli i mnogo straha da ne prođete ponovo kroz to. Znate da se srce može isceliti, želite da ponovo volite, da se potrudite, da brinete o nekome, ali nemate snage za to. Ne želite da napravite još jednu grešku. Odmorite se, osnažite, uzmite vremena koliko vam je potrebno da brinete o sebi na pravi način i povratite kvalitet srca.

Februar

Vaš kvalitet srca je visok, ali ste izgradili visoke zidove oko svojih osećanja. Ne pokazujete ih čak ni kad vam se čini da ste našli pravu osobu. Ne želite da nekome date priliku da vas povredi. Treba vam mnogo vremena da se otvorite i zagrejete za nekog novog – vi samo želite da predate svoje srce nekome ko će se prema njemu ponašati nežno.

Mart

Hrabrost da sledite svoje snove odlikuje vaše srce. Vi ste romantičar sa velikim snovima i vaš kvalitet srca je eteričan i bajkovit. Želite ljubav kao iz bajke, kao na filmu. Imate velika očekivanja, ali ste stabilni i sigurni da ćete pronaći nekog ko će ih ispuniti, pa čak i prevazići.

April

Vaš kvalitet srca je otpornost – doživeli ste slomljeno srce, ali ste iz toga izašli jači i mudriji. Zreli ste, učite iz svojih iskustava i ne ponavljate greške. Preboljevanje je uvek bilo teško, ali vas je oblikovalo i dovelo do stabilnosti i jasnoće, pomoglo vam da postanete nezavisni i sigurni u sebe.

Maj

Vaše srce je krhko i lako je povrediti vaša osećanja, jer ste osetljiva duša. Primate k srcu sve što drugi kažu, posebno oni koje najviše cenite. Ne opraštate i ne zaboravljate lako i zato se teško isceljujete. Ako vas neko povredi, dugo to nosite u sebi i borite se da prihvatite i pustite.

Jun

Vaš kvalitet srca je nestalan – jednog dana ćete biti zaljubljeni do ušiju, a sledećeg ćete se ohladiti, jer vam je neko drugi skrenuo pažnju. Međutim, prevrtljivost vašeg srca je igra za vaš radoznali um i kad nekog stvarno volite i odlučite da mu se posvetite, ozbiljni ste u tome. Ali, obično oklevate da se skrasite, jer ne želite da završite sa pogrešnom osobom.


Pročitajte i ovo: Zašto se svaki znak horoskopa zaglavljuje u prošlosti

Jul

Imate velikodušno srce i uvek ćete priskočiti svakome ko se nađe u nevolji na vašem putu. Više brinete o drugima nego o sebi i kad nekog volite, stavljate njegove potrebe i osećanja na prvo mesto. Brižni ste i negujući i ne očekujete zahvalnost, zaista ste nesebični.

Avgust

Kvalitet srca rođenih u avgustu je nada i optimizam. Iako ste bili povređeni u prošlosti, uvek ste spremni da iznova volite. Ne plašite se da se uključite i ulažete u vezu, uvek mislite pozitivno i vidite najbolje u nekome. Svesni ste svojih kvaliteta, znate da zaslužujete najbolje – i to ćete i dobiti.

Septembar

Imate otvoreno srce – lako se zaljubite, jer želite da verujete u nečiju dobrotu. Vidite nečije kvalitete i želite da mu pružite priliku da dosegne vaše standarde. Vi ste optimista, koji voli bez predrasuda i rizikovaćete da budete povređeni, jer je ljubav vredna toga.

Oktobar

Vaše srce je veličine svemira i vaš kvalitet srca vam omogućava da stalno živite u ljubavi. Niste tip koji voli samo jednom i sposobni ste da se uvek iznova zaljubite i sa svakom novom osobom se osećate kao da ste upravo otkrili novi univerzum. Uvek pronalazite lepotu i dobrotu u ljudima i želite da uvek volite jednu osobu, ali ako vas ona unesrećuje, puštate je (iako vam to teško pada) mireći se sa tim da su neke veze samo privremene.

Novembar

Cinizam je vaše oružje i kvalitet srca – vi ste na oprezu, nespremni da verujete novim ljudima, jer znate kako je to biti povređen i ne želite da to iskusite ponovo. Ako ne volite, nećete ni biti povređeni, ali nećete ništa ni doživeti, govori vam vaše cinično srce, izazivajući vaš um. Ali vi samo želite nekog ko će vam pružiti ono što zaslužujete.

Decembar

Vi ste oprezni kad je ljubav u pitanju i strahujete od povrede. Skloni ste da se duboko vežete i zato ne želite da se posvetite pogrešnoj osobi i budete uhvaćeni u zamku sopstvenih osećanja. Dozvoljavate drugima da imaju inicijativu i ne posežete za onim što želite, da ne biste iskusili odbijanje.

Pročitajte i ovo: Reči koje definišu 2024. godinu – prema mesecu vašeg rođenja

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Brankica Milošević

Comments