Lansiran je debitantski parfem Kylie Jenner, njenog brenda Kylie Cosmetics, pod nazivom Cosmic  miris slatkih, toplih i cvetnih nota, a prodaje se po ceni od 48 dolara.

Gornje note parfema imaju citrusne i slatke mirise, koji se prenose kroz zvezdasti jasmin i krvavu narandžu. Akord zlatnog ambera i akord crvenog božura čine note srca parfema, koje mu dodaju dodaju meki, cvetni miris. Sve je zaokruženo akordom mošusa vanile i kedrovine, dodajući drvenastu i toplu završnicu.

Jenner je izjavila da je dizajn boce kreiran da izgleda kao „delo umetnosti sa drugog sveta“. Dostupan je u tri veličine u rasponu od 30 ml do 100 ml, pri čemu svaka boca ima jedinstven oblik.

Kolekcija Cosmic takođe uključuje sprej za putovanja, kao i opcije dopunjavanja bočice.

Cosmic je slatki, topli cvetni, uzvišeni miris koji je savršen za dan i noć. Naša skulpturalna boca je formirana tako da savršeno stane u vaš dlan“, napisala je Jenner na Instagramu.

Ovo je prvi parfem brenda Kylie Cosmetics, ali podsećamo i da je Jenner ranije lansirala miris u saradnji sa svojom sestrom Kim Kardashian 2019, za nekadašnji brend KKW Fragrance.

Ulazak Kylie Cosmetics u industriju parfema dolazi nakon što je lansirala svoju prvi puder u januaru 2024. godine, Power Plush Longwear Foundation.

Jenner je osnovala brend 2014. kad je imala samo 17 godina. Kozmetički gigant Coti kupio je 51% udela u kompaniji 2019. za 600 miliona dolara i suvlasnik je njenog biznisa.

Pročitajte i ovo: Bella Hadid je objavila ime svog beauty brenda, a fanovi su otkrili šta će tačno prodavati

Božica Luković

Comments