Da li ste ikada razmišljali o tome da pored svih ukrasa kojima pokušavamo da dodamo šarm svom izgledu, kosa uvek daje najubedljiviji pečat?

Ona je često znak raspoznavanja, a sigurno ste imali situaciju među prijateljima u kojoj se, kada se priča o trećoj ženskoj osobi, ona najčešće opisuje upravo po boji svoje kose. “Plava Milica ili crna Jelena”, kažemo misleći na njihovu boju kose, a još lepše od toga može biti kada je asocijacija još konkretnija, poput “Milica sa bujnom, prepoznatljivom plavom kosom ili Jelena sa dugom, crnom, sjajnom kosom”. U oba slučaja, znak raspoznavanja ostaje kosa.

Ako krenemo od činjenice da je kosa često naš zaštitni znak, ima smisla potruditi se da ona bude i naš najlepši aksesoar. Svom izgledu uspela sam da dodam dozu šarma koji je nedostajao zahvaljujući La Biosthetique profesionalnim proizvodima za kosu.

bio2 Neka vaša kosa bude vaš najbolji aksesoar

U pitanju je brend koji spaja život i lepotu, bios i estetiku, poštujući princip da je lepa kosa dostižna samo ukoliko je vlasište zdravo i ukoliko je negovana iznutra. Osnovan pre više od 60 godina, La Biosthetique brend nudi individualna rešenja za sve probleme sa kosom. Standardi u izradi i razvoju proizvoda koje je na početku primenjivao biohemičar Marcel Contier poštuju se i primenjuju i dan danas.

La Biosthetique proizvodi su mi omogućili da bez obzira na prirodu moje tanke i beživotne kose postignem efekte koji su ranije bili nedostižni. Oni pružaju upravo ono što je određenom tipu kose potrebno, tako što najpre rešavaju problem, a onda se lakše dolazi do željene forme ili nijanse. Kada je vlasište zdravo i dlaka negovana iznutra, na pravom smo putu da uz boju koja najbolje odgovara našem tenu, kosa postane naš zaštitni znak i modni dodatak.

jedan Neka vaša kosa bude vaš najbolji aksesoar

U kvalitet La Biosthetique proizvoda prvi put sam se uverila zahvaljujući liniji za negu kose tokom leta La Biosthetique Soleil“. Ova linija ima sve što je kosi potrebno da bismo mogli da uživamo na suncu. Nju čine izuzetni proizvodi koje bi trebalo da imamo nadohvat ruke tokom čitave godine, a ne samo tokom vrelih letnjih meseci zbog višestrukog dejstva. Pored toga što pružaju zaštitu od UV zračenja, oni intenzivno neguju kosu. Lepa, negovana i stilizovana kosa nakon čitavog dana provedenog na plaži moguća je zahvaljujući šamponu, kremi, dvofaznom spreju i laku za kosu La Biosthetique Soleil.

Uz to, u liniji La Biosthetique Fine Hair našla sam sve što je potrebno mojoj tankoj kosi. Kompleks aktivnih sastojaka povećava stabilnost tanke kose, dubinski je neguje i poboljšava strukturu kutikule.

Sigurna sam da svaka žena može da pronađe baš onaj proizvod koji odgovara potrebama njene kose, a sve o proizvodima La Biosthetique možete saznati na sajtu www.aponi.rs. Još jedna sjajna vest je i ta da se ova linija ponovo može naći u frizerskim salonima, a La Biosthetique farbe za kosu definitivno su bez konkurencije.

Comments