Sunčani dani su ove godine došli malo ranije, ali koliko god da nam to prija, takođe može biti veoma štetno po našu kožu. Pred leto, želimo da nam ten izgleda besprekorno, a za to je najvažnija zaštita kože od sunca, kao i prevencija i tretiranje problema poput hiperpigmentacija.

Upravo zbog toga, hiperpigmentacije, odnosno, različite vrste fleka na koži, bile su tema novog WANNABE podcasta sa Ninom i Nađom, u kom smo ugostili dve fenomenalne sagovornice – dr dermatologa Jovanu Pešić i influenserku Leu Stanković.

Lea je otvoreno govorila o problemu hiperpigmentacija iz ličnog iskustva, jer se borila sa aknama, koje mogu ostaviti postinflamatorne fleke na koži. Dr Pešić nam je iz stručnog ugla objasnila kako nastaju, zbog čega, ali i koje je najadekvatnije rešenje za tretiranje ovog dosadnog i upornog problema.

Ukoliko se i sami borite sa flekama na koži, ne dajte da vas to obeshrabri i naruši vam samopouzdanje – jer rešenje postoji! Ove godine, lansiran je La Roche-Posay Mela B3 serum, na kojem je rađeno 18 godina, a koji predstavlja najkompletnije rešenje protiv hiperpigmenacija svih vrsta.

Play Video

La Roche-Posay Mela B3 serum sadrži revolucionarni, patentirani aktivni sastojak – Melasyl™, koji efikasno deluje na postojeće tamne fleke i sprečava pojavu novih. Moćni molekul je kombinovan sa niacinamidom (poznatim i kao vitamin B3) 10% radi postizanja veće efikasnosti u borbi protiv pigmentacije.

I što je najvažnije – rezultati su brzi. Posle samo jedne nedelje, 98% žena primećuje da je broj tamnih fleka smanjen*, dok za samo dve nedelje 100% žena primećuje poboljšanje u pogledu broja i boje tamnih fleka*.

La Roche-Posay Mela B3 serum spaja moć nauke i ekspertize, a tu je da vam pomogne na putu ka ujednačenom tenu!

4 WANNABE podcast sa Ninom i Nađom ep.12: Fleke na koži i najefikasnije rešenje
Comments